Search

Β.Χατζηκωνσταντίνου: «Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλά ορισμένες καταστάσεις δεν μας το επέτρεψαν!»

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ολοκληρώθηκε με την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου να γνωρίζει τον υποβιβασμό στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχοντας κάποιες καλές αλλά και κάποιες κακές στιγμές.

Ο γενικός αρχηγός των ασπρόμαυρων, Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου, με επίσημη δήλωση του στην σελίδα της ομάδας στο Facebook έκανε τον δικό του απολογισμό για την χρονιά που ολοκληρώθηκε λέγοντας ορισμένα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Αναλυτικά η δήλωση του γενικού αρχηγού του ΠΑΟΚ Κοσμίου:
« Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος και δυστυχώς δεν έκλεισε με θετικό τρόπο. Αν μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω έναν μικρό απολογισμό, θα πω ότι ήταν μια αρκετά κουραστική χρονιά με πολύ πίεση, κυρίως ψυχολογική, όμως στο Κόσμιο τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα έχω μάθει να ζω με αυτή. Είναι σαφές πως το πρόσημο δεν είναι θετικό καθώς αν το δούμε εντελώς κυνικά οι δύο στόχοι που είχαμε θέσει δεν επιτεύχθηκαν. Ωστόσο είχαμε και κάποιες καλές στιγμές που στο πέρασμα του χρόνου θα μείνουν. Και αυτές δεν είναι άλλες από την επίτευξη τριών νικών που ήταν οι παρθενικές στην ιστορία του ΠΑΟΚ Κοσμίου. Είμαι πεπεισμένος πως θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα, όμως καμιά φορά οι συγκυρίες και κάποιες καταστάσεις δεν σου το επιτρέπουν. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω: όλα τα παιδιά που φόρεσαν φέτος την φανέλα του ΠΑΟΚ, βάζοντας πολλές φορές την ομάδα πάνω από τους εαυτούς τους, τον Σάββα Αϊβάζη και τον Ανέστη Σπυριάδη, με τους οποίους είχαμε άριστη σχέση και συνεννόηση, όπως επίσης και τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας, Βασίλη Μανδράου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε!»

Share it