Search

Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 24 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Επέστρεψε στις νίκες ο Αετός Μίσχου, σημαντική νίκη κατέκτησε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, τρίποντο ο Κομψάτος Πολυάνθου, νίκες για Ατσάλι Αρχοντικών και Πόντο Κομοτηνής.

PLAY-OFF

Κομψάτος Πολυάνθου-Ηρακλής Σαπών 3-1

Με 3-1 επικράτησε του Ηρακλής Σαπών ο Κομψάτος Πολυάνθου και παρέμεινε στο κυνήγι μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Δύο τέρματα πέτυχε ο Μεμέτ Νετζατί και ένα ο Ντράτση για τους γηπεδούχους, ενώ ο Μπιτζίδης σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 1-4

Εμφατικό διπλό επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής πέτυχε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Αετός Μίσχου-ΑΣ Αγιοχωρίου 5-0

Την πρώτη του νίκη στα play-off σημείωσε ο Αετός Μίσχου που κέρδισε εύκολα με 5-0 το Αγιοχώι. Από δύο φορές σκόραραν Μπαλτζί Μεχμέτ και Μουσταφά Ισμαήλ, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Εσδάτ Γιασάρ.

PLAY-OUT

ΑΟ Αρσακείου-Ατσάλι Αρχοντικών 2-3

Με το διπλό έφυγε από τις Σάπες το Ατσάλι Αρχοντικών που κέρδισε με 2-3 το Αρσάκειο. Δύο τέρματα πέτυχε ο Χασάν Βολκάν και ένα ο Φεΐζ Ριντβάν για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Ιωάννου πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων.

Πόντος Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων 3-2

Με 3-2 κέρδισε την Ένωση Ασωμάτων ο Πόντος Κομοτηνής και μπήκε στο κυνήγι μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στα play-out. Δύο τέρματα πέτυχε ο Παπαδόπουλος και ένα ο Χατζίδης για τους νικητές.

Ρεπό: ΑΕ Κομοτηνής

 

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από την 3η αγωνιστική των play-off και play-out.

Share it