Search

Photos: Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή της η Δόξα Γρατινής! Σε ασφαλή θέση προς το παρόν και η Βιστωνίδα Κοπτερού!

Με 2-0 επικράτησε η Δόξα Γρατινής της Βιστωνίδας Κοπτερού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ουσιαστικά “καθάρισαν” το ματς από το πρώτο μισάωρο, φτάνοντας σε αυτήν την νίκη που τους φέρνει ένα βήμα από κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Από την άλλη η Βιστωνίδα δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική στα αντίπαλα καρέ και γνώρισε αυτήν την ήττα, η οποία ωστόσο δεν της κοστίζει αρκετά, μιας που ακόμα βρίσκεται σε ασφαλή θέση, όντας όμως πλέον ισόβαθμη με τον Σπάρτακο.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 2′ με το σουτ του Ραμαδάν Σεβέν που μπλόκαρε ο Βαρέλας. Στο 4′ η κεφαλιά του Καμζέλα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 12′ το νέο σουτ του Ραμαδάν Σεβέν κατέληξε άουτ. Στο 14′ το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Στοΐνοβιτς πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 20′ η Δόξα άνοιξε το σκορ με τον Κρεμμύδα να εκτελεί ένα φάουλ και τον Παπαχρόνη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 21′ και το 30′ τα σουτ του Νεαζή Αλή δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Μπουτσακτσή Εφτούν, όμως στο 33′ μετά την κάθετη πάσα του Στοΐνοβιτς, ο προαναφερθείς μέσος της Γρατινής με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 65′ η Βιστωνίδα προσπάθησε να φανεί απειλητική όμως το σουτ του Αραμπατζή πέρασε άουτ. Στο 75′ η Δόξα έχασε διπλή ευκαιρία, με τον Εφτούν να διώχνει το σουτ του Γαβριήλ και στην συνέχεια τον Στοΐνοβιτς να αστοχεί και στο 80′ το σουτ του Παπαχρόνη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάπατας που είχε για βοηθούς τους Μωραΐτη και Τομαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Στοΐνοβιτς Ζ.): Βαρέλας, Παπαχρόνης, Λεγάτος, Πασσάς, Γιολδάσης, Καμζέλας, Νεαζή Αλή (80′ Δεληβασίλης), Κρεμμύδας, Καρακούσης (40′ Κωστίδης), Στοΐνοβιτς Ν., Γαβριήλ (77′ Ζήσης).

Βιστωνίδα Κοπτερού (Περτσάς): Μπουτσακτσή Εφτούν, Ιμπίς Ριντβάν, Χουσεΐν Ανούλ (65′ Μοεμίν Ντογουκάν), Γεωργακόπουλος, Πρίφτης, Θεοδωρίδης, Ραμαδάν Σεβέν (46′ Μουσταφά Σεμήχ), Μιχαλακέλης (46′ Τομπά Αλτάι), Χαρταλάμης, Αραμπατζής Μ., Αραμπατζής Γ.

Share it