Search

Με Θρακιώτικη πινελιά πάτησε κορυφή στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας η Δόξα Θεολόγου που κρατά την άνοδο στα πόδια της!

Έχοντας ως πρωταγωνιστές για ακόμη ένα ματς του Θρακιώτες που έχει στο ρόστερ της η Δόξα Θεολόγου κατάφερε στο φινάλε της 23ης αγωνιστικής και την άνετη νίκη επί των Κρηνίδων να πατήσει κορυφή, τρεις στροφές πριν το φινάλε.

Το σκορ στο παιχνίδι με της Κρηνίδες άνοιξε ο Ξανθιώτης Δημήτρης Θεοφυλάκης, με το 0-2 να σημειώνει ο πρώην του Πανθρακικού και αρκετών ακόμα ομάδων της ΕΠΣ Θράκης, Γιώργος Ζουλής, και το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ακόμη ένα φανταστικό τέρμα ο Εβρίτης Ηλίας Οτέμπερης που σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Πέρα απο τους τρεις σκόρερ στην ομάδα της Θάσου θυμίζουμε πως αγωνίζονται  επίσης και οι  οι ξανθιώτες Τόλς Τσανακτσόγλου, Φίλιππος Τζομιάδης, Σάββας Μπαϊρακταρίδης και Βασίλης Στεπανιάν.

Η ομάδα του Θεολόγου εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Βύρωνα στην Ελευθερούπολη και με τους 54 βαθμούς που έχει άφησε πίσω της την ομάδα της Καβάλας που έχει 53. Πλέον οι Θασίτες κρατούν την τύχη στα πόδια τους καθώς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχουν 2 παιχνίδια εντός έδρας με Καρβάλη(8η στην βαθμολογία) και Πλατανότοπο(5ος στην βαθμολογία) ενώ το πιο δυνατό και σημαντικό παιχνίδι είναι την προτελευταία αγωνιστική με τον Ορφέα(3ος με 47βαθμούς) στην Ελευθερούπολη.  Απο την άλλη ο Βύρωνας έχει να αγωνιστεί εκτός με Πλατανότοπο(5ος) και Πηγές(7ος), και ένα εύκολο τρίποντο με τον Ολυμπιακό που έχει αποχωρήσει.

Share it