Search

Mε βαριά ήττα αποχαιρέτησε την Γ’ εθνική ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Στο πλαίσιο της 26ης, και τελευταίας, αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχθηκε τον Απόλλων Παραλιμνίου με την ομάδα του Παύλου Δημητρίου να φεύγει νικήτρια από το ΔΑΚ Κομοτηνής επικρατώντας με 0-6.

Όπως αναφέρει ο Παρατηρητής της Θράκης η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5′ ο Ρουμπιές με δυνατό ευθύβολο σουτ λίγο έλειψε να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σαββίδη.

Στο 19′ ο Ζυγκερίδης “έπιασε” ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Δεληγιάννη να αποκρούει όμως στη συνέχεια ο Σίψης πήρε το…ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Στοΐνοβιτς έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Ερκάν και να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό ο Λιάρος με άψογο τελείωμα πλάσαρε ιδανικά στην αριστερή γωνία του Δεληγιάννη για το 0-2, με το σκορ αυτό να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας μπήκε με το πόδι στο γκάζι και μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών σκόραρε τρία τέρματα. Συγκεκριμένα στο 52′ ο Μουτεσίδης τριπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, ενώ τρία λεπτά μετά ο πολύπειρος Ζυγκερίδης σημείωσε με κοντινό πλασέ το 0-4. Στο 61′ ο Δεληγιάννης επιχείρησε να τριπλάρει τον Μουτεσίδη, ο οποίος αντιληφθηκε τον τερματοφύλακα του Κοσμίου “κλέβοντας” την μπάλα και στέλνοντας την στα δίχτυα.

Το τελικό 0-6 έκανε και πάλι ο Ζυγκερίδης στο 80ο λεπτό με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης(66′ Ράπτης), Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Ταχτσόγλου, Στοίνοβιτς(46′ Βούλγαρης), Χατζητουλούσης(81′ Ζάγγουλος), Αμέτ Ερκάν, Κυριακόπουλος (70′ Λάσκαρης), Ρουμπιές.

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τρινταφύλλου Δ., Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Λιάρας, Τριανταφύλλου Κ., Ζυγκερίδης, Μουτεσίδης, Σίψης.

Share it