Search

Φινάλε με ευρεία νίκη επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου για τον Ορφέα Ξάνθης! (+pics)

Με το εμφατικό 6-0 επικράτησε ο Ορφέας Ξάνθης του Εθνικού Σιδηροκάστρου στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Ορφέας ήταν ο κυρίαρχος του γηπέδου σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν ωστόσο το μηδέν στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ξανθιώτες ξεκίνησαν από την αρχή με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, φτάνοντας εύκολα σε αυτήν την νίκη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πασχαλάκη που πέρασε ως αλλαγή και πέτυχε τα τέσσερα από τα έξι τέρματα της ομάδας του.

 

Στο 14′ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, ο Γκαϊδατζάκης απόκρουσε το φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη. Στο 20′ στην καλύτερη στιγμή του Εθνικού στο ματς ο Ευσταθιάδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρούφο, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 29′ ο Ορφέας έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Σαμαρά Κ. στην προσπάθειά του να απομακρύνει σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στο 48′ μετά το γύρισμα του Βασίλη Καραγκιόζη, ο Μπουνταγκίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0, ενώ στο 65′ ο ίδιος παίκτης έκανε με πλασέ το 3-0 και στο 75′ με ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 82′ ήταν η σειρά του Ξαντινίδη να χρηστεί σκόρερ, με νέο σουτ, ενώ στο 87′ ο Πασχαλάκης που συμπλήρωσε καρέ, διμόρφωσε το τελικό 6-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου που είχε για βοηθούς τους Καρασαββαΐδη και Ζαχαρία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος (70′ Μαυρόπουλος Γ.), Τζαμπάζ Χακή, Μπουνταγκίδης Γ., Χασάνογλου (76′ Ζυγκολλάρι), Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης, Χίντ Ιμέρ (46′ Ξαντινίδης), Καραγκιόζης Γ. (46′ Πασχαλάκης), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Γκαϊδατζάκης, Βεντούζης, Σαμαράς Ν., Σαμαράς Κ. (46′ Μιχαλέρης), Αγγελίδης, Ευσταθιάδης (85′ Βελίκης), Πετρίδης, Τσεμπερίδης, Γερμανλής, Παπίτσας, Παρούκας

Share it