Search

Εντυπωσιακό φινάλε με πεντάρα για τους Έφηβους της Ξάνθης επί του Παναιτωλικού!

Αυλαία με εμφατική νίκη στο πρωτάθλημα Εφήβων για την Κ-17 της Ξάνθης που διέλυσε με 5-1 την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (4′) σκόραραν με πέντε διαφορετικούς παίκτες στη συνέχεια κι έφτασαν στο εντυπωσιακό 5-1. Η ξανθιώτικη ομάδα ισοφάρισε στο 9′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φίλιππου Δημητριάδη ενώ στο 28′ ο Θανάσης Γκαρνέτας έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Ξάνθης ήταν απολαυστικοί και στο 47′ με τον Αλή Ερτορούλ έκανε το 3-1, ενώ στο 63′ ο Κώστας Ισαακίδης το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 83′ ο Κωνσταντίνος Ζιπίδης,

Η ομάδα της Ξάνθης ολοκλήρωσε την χρονιά στους 35 βαθμούς και την 5η θέση, ενώ με έναν βαθμό περισσότερο τελείωσαν την χρονιά οι Αγρινιώτες. Στην τελική φάση να σημειώσουμε πως πέρα απο τον ΠΑΟΚ πέρα ο ΠΑΣ Γιάννενα μετά την λευκή ισοπαλία που απέσπασε στην Θεσσαλονίκη

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Μολώνης, Νιαζήφογλου Μπερκάντ, Ισαακίδης, Δημητριάδης (74′ Ανθουλάκης), Τσιεγγελίδης (58′ Ζιπίδης), Αλή, Αλεξανιάν (52′ Ιγνατιάδης), Καλαϊτζής, Γκαρνέτας (58′ Ευθυμιάδης), Μπαζοΐδης (52′ Κοντογιαννίδης).

Share it