Search

Πάτησε κορυφή ο Ηρόδικος Κομοτηνής που πέρασε νικηφόρα απο Σέρρες! Η βαθμολογία της Α2

Πολύ σημαντική νίκη με 49-38 στις Σέρρες σημείωσε ο Ηρόδικος Κομοτηνής που πάτησε κορυφή και πλέον στο μεγάλο ματς με την Καβάλα μετά το Πάσχα θα παίξει τα ρέστα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μόλις στην δεύτερη χρονιά του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ με αμαξίδιο η ομάδα του Κίμωνα Λεχούδη πραγματοποιεί μια συγκλονιστική πορεία, και με νίκη στο μεγάλο ματς με την Καβάλα μπορεί να φέρει και την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α1!

Η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη επικρατώντας του Πανσερραϊκού και έχοντας ρεπό την επόμενη αγωνιστική θα έχει  την ευκαιρία να διεκδικήσει τις υψηλές πιθανότητες για τον τίτλο της δύο τελευταίες αγωνιστικές έχοντας παιχνίδι στην Κομοτηνή με την Καβάλα και με τους Αργοναύτες στον Βόλο

Τους πόντους για την ομάδα του Ηρόδικου σημείωσαν: Γκάτζης 6, Μιμίκος 6, Παπαδόπουλος Γ. 8, Παπαδόπουλος Χ 15, Αράπογλου 12, Λεχούδης 2.

Ενώ για την ομάδα του Πανσερραϊκού τους πόντους πέτυχαν οι: Γέργος 14, Καπούλας14, Γκέρης 4, Δαμάσκος 6.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Καβάλα κέρδισε τους Αργοναύτες και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον Πανσερραϊκό πριν τα δύο ντέρμπι τίτλου με Ηρόδικο και Αστέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική:

Πανσερραϊκός – Ηρόδικος   38-49

Καβάλα – Αργοναύτες Βόλου  53-43

Ρεπό: Αστέρας Τρικάλων

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ηρόδικος 10 (4-2)

2. Αστέρας Τρικάλων 9 (4-1)*

3. Α.Ο Καβάλα 9 (4-1)*

4. Αργοναύτες Βόλου 8 (2-4)

5. Πανσερραϊκός 6 (0-6)

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Επόμενη αγωνιστική(20/4)

Πανσερραϊκός – Καβάλα

Αργοναύτες Βόλου – Αστέρας Τρικάλων

Ρεπό: Ηρόδικος Κομοτηνής

Share it