Search

Άνοδος στην Volley League για τον ΟΦΗ των Εβριτών!

Ο ΟΦΗ έγραψε ιστορία στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας, καθώς πανηγύρισε την παρθενική του άνοδο στη Volley League.

Η ομάδα του Εβρίτη προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη, του μέλους του τεχνικού τιμ Δήμου Αυτζιόγλου, αλλά και των επίσης Εβριτών παικτών Γιάννη Σκαρλατίδη, Θωμά Δημητριάδη & Δημήτρη Μύρου, επικράτησε στον τελικό ανόδου του Α’ ομίλου με 3-0 σετ του Κέρκη Σάμου και πέτυχε αυτό που κυνηγούσε για χρόνια, δηλαδή μία θέση στα μεγάλα σαλόνια του ανδρικού βόλεϊ.

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και με τους Αινεία Τζελάτι, Δημήτρη Εφραιμίδη στην επίθεση και τον Αχιλλέα Μπάση από τα εννέα μέτρα να κάνουν τη ζημιά, οι Κρητικοί πήραν τη νίκη που τους εξασφάλισε μία θέση στη Volley League της περιόδου 2019-20. Μία άνοδος που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμο που ακολούθησαν τον σύλλογο μέχρι την Αθήνα.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Σταρίδας.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-19, 25-15)

ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Κομητούδης, Αντιφάκος, Μπάσης, Εφραιμίδης, Κολτσιάκης, Τζελάτι / Καρασσαβίδης (λ), Τεφτση΄ς, Καρατζάς.

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Παπαδόπουλος): Αλεξίου, Χατζηνικολάου, Αδαμόπουλος, Παπακυριακού, Αγγελής, Γεωργίου / Πολυχρονιάδης (λ), Κνήτης, Κατσακούλας, Περγαμάλης, Κοντοκώστας.

Share it