LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 3ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι 3η αγωνιστική σήμερα των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion, με την σελίδα μας να καλύπτει και τα σημερινά ματς, μεταφέροντάς σας  λεπτό προς λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλα τα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

Με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 17:00 το Sportsaddict θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των παιχνιδιών με τα γκολ και τους σκόρερ από όλα τα ματς. Το LIVE θα ανανεώνεται, όποτε υπάρχει αλλαγή σκορ σε κάποιο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να πατάτε είτε ανανέωση είτε F5.

Την σημερινή live ενημέρωση, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

 

Θυμηθείτε το Pre-Game της 3ης αγωνιστικής των play-off και play-out!

 

Αναλυτικά οι αγώνες:

 

PLAY-OFF

Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1 (Τελικό)

Σκόρερ: /63′ Αντωνιάδης

Διαιτητές: Δρακίδης, Γιασάρης, Παναγιωτίδης

 

ΔΑΚ Κομοτηνής: ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Σώστη 1-1 (Τελικό)

Σκόρερ: 82′ Ζήκος/86′ Ανδρίκου (πεν)

Διαιτητές: Χούσκογλου, Βασιλείου, Κίνας

 

Γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Αναγέννηση Παγουρίων 3-1 (Τελικό)

Σκόρερ: 14′,24′,27′ Κόσιης/65′ Πασχάλης

Διαιτητές: Μπαλάφας, Γαρδικιώτης, Ντελής

 

PLAY-OUT

Γήπεδο Ρ/Σ ΕΠΣ: Δόξα Γρατινής-Βιστωνίδα Κοπτερού 2-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 20′ Παπαχρόνης, 33′ Νεαζή Αλή/

Διαιτητές: Λάπατας, Μωραΐτης, Τομαράς

 

Γήπεδο Στρύμης: Ορφέας Στρύμης-Ορφέας Ξυλαγανής 0-0 (Τελικό)

Σκόρερ: /

Διαιτητές: Χαρίτσης, Δανδανίδης, Πανταζής

 

Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Προσκυνητών 1-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 90′ Χαϊνάκης/

Διαιτητές: Τσιαβδαρίδης, Γκιόσης, Καρακασίδης

Share it