Search

Ήττα για τους Νέους της Ξάνθης απο τον Ολυμπιακό του Ξενιτίδη με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο!

Καλή εικόνα είχαν οι Νέοι της Ξάνθης απέναντι στον πάντα δυνατό στις μικρές ηλικίες, Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά βρίσκοντας δύο γκολ απο τον Γιώργο Μαρίνο έφτασε στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο καλά το παιχνίδι και άνοιξαν στο σκορ στο 27′ με σουτ του Μαρίνου όμως στη συνέχεια, σταδιακά η ξανθιώτικη ομάδα που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, ανέβασε την απόδοσή της. Όμως ο Ολυμπιακός στο 78′ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και δεύτερη φορά σε ένα διάστημα όπου η Ξάνθη με τον Τσιλιγγίρη είχε μία μεγάλη ευκαιρία και λίγο αργότερα και δοκάρι.

Η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στους 40 βαθμούς μετά την 8η φετινή ήττα, και πλέον στρέφει την προσοχή της στα εναπομείναντα 4 ματς για το φινάλε της χρονιάς Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Χρόνης (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) με α’ βοηθό τον Γ. Χαντζίκο (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) και β’ βοηθό τον  Ι. Καραγιαννίδη της ΕΠΣ Αθηνών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουρνάρας,. Ντουμάνης, Ράμα, Μποσκουΐδης, Μαρτίνης (86′ Τζόρβας), Γλυνός, Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Ξενιτίδης (88′ Γεωργαντής), Βοϊλης, Μπουλάρι (57′ Γαλούπης)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τασίδης, Τριανταφύλλου, Τσιτσεκίδης, Γιανναράκης, Τενεκές, Τσάπαρης, Κωσταρέλης (72′ Παχούμης), Γκατζόγιας (80′ Μαρκοσιάν), Φροσύνης (46′ Κακουλίδης), Τσιλιγγίρης, Κοτόπουλος.

Share it