Search

Ο απολογισμός της 1ης αγωνιστικής των play-off και play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 18 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα play-off ο πρωτοπόρος Μίσχος που ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, μεγάλη νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου επί του Κομψάτου Πολυάνθου, ενώ νικηφόρο ξεκίνημα είχε και το Αγιοχώρι που επικράτησε του Ηρακλή Σαπών. Το Αρσάκειο έκαμψε την αντίσταση της ΑΕ Κομοτηνής, ενώ ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα σε Ατσάλι Αρχοντικών και Ένωση Ασωμάτων.

PLAY-OFF

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Κομψάτος Πολυάνθου 3-0

Με 3-0 επικράτησε του Κομψάτου Πολυάνθου η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και πέρασε σε θέση οδηγού στην μάχη της ανόδου. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Αετός Μίσχου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-2

Στην έκπληξη της αγωνιστικής, με το διπλό έφυγε από τον Μίσχο ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής νικώντας με 1-2 τον Αετό. Αλεξόπουλος και Ογκουσχιάν Σαλήν ήταν οι σκόρερ των νικητών, ενώ ο Σεμερτζί Μπερκάι σκόραρε για τους γηπεδούχους.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Ηρακλής Σαπών 4-3

Σε ένα συναρπαστικό ματς το Αγιοχώρι επικράτησε με 4-3 του Ηρακλή Σαπών. Δημόπουλος, Νάστας και Ευφραιμίδης οι σκόρερ των φιλοξενούεμενων.

PLAY-OUT

Ατσάλι Αρχοντικών-Ένωση Ασωμάτων 1-1 (Αρήφ Ονούρ/)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ατσάλι Αρχοντικών και Ένωση Ασωμάτων. Ο Αρήφ Ονούρ ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ των γηπεδούχων.

ΑΟ Αρσακείου-ΑΕ Κομοτηνής 4-2

Με 4-2 επικράτησε της ΑΕ Κομοτηνής το Αρσάκειο. Χριστοφορίδης, Ριζγκίτς Μεχμέτ, Ιωάννου και Μανούκας σκόραραν για τους νικητές, ενώ δύο τέρματα για την ΑΕ Κομοτηνής σημείωσε ο Πούρας.

Ρεπό: Πόντος Κομοτηνής

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά από την 1η αγωνιστική των play-off και play-out.

Share it