Search

Σε σχολεία της Κοζάνης ο Αραμπατζής και αθλητές της Εθνικής

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής Ανδρών Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης και οι διεθνείς αθλητές Θέμης Ηλιόπουλος, Χρήστος Μυλωνάς, Νίκος Κρητικός, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Κοτανίδης και ο Εβρίτης Βαγγέλης Αραμπατζής επισκέφτηκαν το πρωί σχολεία της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα η αντιπροσωπεία της Εθνικής μας ομάδας συνοδευόμενη από τον Διευθυντή Επικοινωνίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και τον συντονιστή εκπαιδευτικού έργου φυσικής αγωγής Δυτικής Μακεδονίας Θανάση Παλαμά, έτυχε θερμής υποδοχής από μαθητές, δασκάλους και καθηγητές στα 2o-6ο, 9ο-12ο, 13ο Δημοτικά, 2ο-5ο, 4ο-8ο Γυμνάσια, καθώς και στο 3ο Λύκειο.

Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι διεθνείς μας ενημέρωσαν τα παιδιά για τον αγώνα της Τετάρτης (18:00) απέναντι στην Τουρκία για τα προκριματικά του ΕURO 2020 και ζήτησαν την στήριξη τους για να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη.

Παράλληλα τους μίλησαν για το πόσο όμορφο και δυναμικό άθλημα είναι το χάντμπολ, προτρέποντας τους να ασχοληθούν με αυτό και μία εξαιρετική ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά είναι ο αγώνας στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης.

Share it