Search

Photos: Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί του Πανθρακικού για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Με 2-0 επικράτησε του Πανθρακικού, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στην πρεμιέρα των play-off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Η Δόξα πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης από την αρχή του ματς στον Πανθρακικό και με την νίκη αυτή τον άφησε ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία, παίρνοντας ταυτόχρονα το αίμα της πίσω, για την ήττα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έτσι η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη, παρέμεινε σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ίασμο, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνθηκε και από την τρίτη θέση. Από την άλλη ο Πανθρακικός των πολλών απουσιών, πάλεψε, όμως δεν κατάφερε να βρει τις απαντήσεις που ήθελε εντός αγωνιστικού χώρου στο συγκεκριμένο ματς, με αποτέλεσμα την ήττα που τον φέρνει πλέον στο -9 από την κορυφή.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κεφαλούκος βρέθηκε απέναντι από τον Πουλακίδα με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να απομακρύνει με τα πόδια το σουτ του μέσου της Δόξας, ο ίδιος όμως στην συνέχεια της φάσης έβγαλε την σέντρα και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Βάσκος, με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 28′ ο Πανθρακικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μαυράκη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μετά το γύρισμα του Γρίβα.

Στο 45′ το σουτ του Βάσκου δεν στάθηκε ικανό να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ, ενώ παρόμοια τύχη είχε και η προσπάθειά του στο 60′. Στο 62′ το σουτ του Κυπιρτόγλου έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 64′ ο Πουλακίδας μπλόκαρε το σουτ του Κεφαλούκου. Στο 72ο λεπτό, το Σιδηροχώρι έφτασε στο 2-0, όταν από το φάουλ του Βάσκου, ο Λεφής με νέα κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς στο 88′, με τους αμυντικούς της Δόξας να απομακρύνουν σχεδόν πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Βασιλακάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Καρακασίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Αντρέου, Γιουρτσίδης, Λεφής, Κελεσίδης, Κούτρας (78′ Αμοιρόπουλος), Κεφαλούκος (70′ Γάιδας), Κυπιρτόγλου (87′ Αράμπας), Κόσιης (82′ Παπαδόπουλος), Βάσκος, Παπακωνσταντίνου.

Πανθρακικός (Γεμενετζής Κ.): Πουλακίδας (87′ Γεμενετζής Ν.), Θωμάς (90′ Μπόσκος), Τσαγκαλίδης, Χασάν Μέριτς, Ζήκος, Μπιλμπιλής (62′ Βασιλακάκης), Χατζηιωαννίδης (87′ Κομισόπουλος), Κόνομι, Γρίβας, Μουρατίδης, Μαυράκης.

Share it