Search

Ο απολογισμός της 1ης αγωνιστικής των play-off και play-out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 12 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Νικηφόρα ξεκίνησαν Ίασμος και Σιδηροχώρι, διπλό οι Σάπες και η Γρατινή, τρίποντο για τον Σπάρτακο, ισοπαλία στους Προσκυνητές.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

PLAY-OFF

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών 0-2

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα play-off η Ελπίδα Σαπών που επικράτησε με 0-2 της Δόξας Σώστη. Ο Εμμανουήλ άνοιξε το σκορ στο 32′, ενώ ο Μπόζης έκανε το 0-2 στο 45′.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΠΣ Πανθρακικός 2-0

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε του Πανθρακικού με 2-0. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Αναγέννηση Παγουρίων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1

Με το δεξί έκανε πρεμιέρα και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που χάρις το τέρμα του Τσιανάκα στο 40ο λεπτό έφυγε με το διπλό από τους Υφανταί κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων.

 

PLAY-OUT

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Γρατινής 1-2

Με το διπλό έφυγε από την Ξυλαγανή η Δόξα Γρατινής που επικράτησε του Ορφέα με 1-2. Ο Νεαζή Αλή άνοιξε το σκορ στο 33′, ο Τζελέπης ισοφάρισε για τον Ορφέα στο 47′, ενώ ο Γαβριήλ στο 61′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Στρύμης 3-1

Ιδανικά ξεκίνησε την προσπάθειά του για παραμονή ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων που κέρδισε με 3-1 τον Ορφέα Στρύμης και τον έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη βαθμολογική θέση. Στο 25′ ο Παρασκευόπουλος άνοιξε το σκορ, στο 47′ ο Γλαντζίνας ισοφάρισε για τον Ορφέα, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Ταβασίδης με πέναλτι έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 πέτυχε και πάλι ο Παρασκευόπουλος στο 80′.

Δόξα Προσκυνητών-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-0

Ισόπαλες με 0-0 αναδείχθηκαν Δόξα προσκυνητών και Βιστωνίδα Κοπτερού στην 1η αγωνιστική των play-out. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως με το ίδιο σκορ είχε λήξει και το αντίστοιχο μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια  του πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική των play-off και play-out της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it