Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 25ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με επίκεντρο τις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης, καθώς επίσης και τις μάχες τίτλου και παραμονής.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις (δείτε το Pre Game της 25ης αγ. εδώ) για τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα, μέσω του ρεπορτάζ που θα μας έρχεται απ’ τα διάφορα γήπεδα, όπου υπάρχουν απεσταλμένοι και συνεργάτες του SportsAddict.gr.

Αναλυτικά οι σημερινές αναμετρήσεις με σέντρα στις 16.00:

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας (Καβάλας)

Βοηθοί: Βερνέζης – Κουκούμης (Καβάλας)

“Ανθή Καραγιαννή”: Α.Ο Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητής: Γιώργος Μαμασούλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Χατζηβασιλείου – Μαδίτσης (Μακεδονίας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης

Διαιτητής: Δημήτρης Γκαϊτατζής (Δράμας)

Βοηθοί: Χασιώτης – Ραβίκαλης (Δράμας)

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Αλέξανδρος Κιλκίς

Διαιτητής: Βαλάντης Στρατούδης (Έβρου)

Βοηθοί: Δημητριάδης – Καρακασίδης (Θράκης)

Γήπεδο Σιδηροκάστρου:Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Περικλής Παρχαρίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Οικονομίδης – Παστιάδης (Δράμας)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Φίλιππος Ανεστίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Εμπλιούκ – Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης-ΑΕ Καλαμπακίου

Διαιτητής: Γιώργος Τακίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Κωτούλα – Ιωαννίδη (Κιλκίς)

Πάμε σιγά στις ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Δημοσθένους, Ταχτσόγλου, Καρασιούνας, Χατζητουλούσης, Αμέτ, Ρουμπιές, Στοΐνοβιτς.

Στον πάγκο: Λασκάρης, Βούλγαρης, Νάνος, Ράπτης, Ζάγγουλος, Φιλιππίδης.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτας, Χασάνογλου, Καρκατζάνης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Σουκρήογλου, Αραμπατζής, Καραγκιόζης, Ι., Πασχαλάκης.

Στον πάγκο: Καλλίδης, Ζιγκολάρι, Ξαντινίδης, Μαυρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Χίντ Ιμέρ, Αμανατίδης

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΟ Καβάλα: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Κέρθι, Βαλαβανόπουλος, Γιατσίνοβιτς, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος

Στον πάγκο: Θωμαίδης, Τουμανίδης, Γεμιστός, Δεμένικος, Μπλιός, Λίτσκας, Τσούτσης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Μπινόπουλος, Κούπας, Δορουγιδένης, Σωτηράκης, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος Καρακασίδης, Γκαβανόζης Μαρασλής.

Στον πάγκο: Λυμπέρης, Μπορντίν, Βογιατζής, Μπαμπλής, Λίτσιος

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Άρης Αβάτου: Αθανασίου, Παπαδιώτης, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ψεμματάς, Γκέκας, Κρασσώνης, Σιχλιμοίρης.

Στον πάγκο: Μπουλούτ, Κριεζής, Ζωσιμίδης, Αμουτζάκης, Κιουμορτζής, Τσέκος, Βαφειάδης.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ζάικος, Μπουλγκουρίδης, Βασιλειάδης, Κάργας, Τσαταλμπασίδης, Σερταρίδης, Αϊδονίδης, Βόσδου, Σαλπιγγίδης, Προβατίδης, Κέρτουκα.

Στον πάγκο: Σαββόπουλος, Φούρτζιου, Καραγιάννης, Αθανασίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Λιάρας, Καρυοφύλλης Β., Ζιγκερίδης, Μουτεσίδης, Τσαούσης

Στον πάγκο: Μεταλλίδης, Ντιαλό, Σίψης, Σαββίδης, Καρυοφύλλης Γ., Γκόλιας, Τοπάλ

Ασπίδα Ξάνθης: Κασαμπαλής, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Σαββόγλου Ρ., Χατζαπάς. Δογανίδης, Παπαδόπουλος, Κατσής

Στον πάγκο: Σαββόγλου Β., Χατζηπαρασκευάς, Κωτίδης, Κούπας, Κοντογιαννίδης, Μυωσίδης

Ώρα 15:53 Σημαντική αγωνιστική ιδιαίτερα για την μάχη του τίτλου αλλά και αυτή της ανόδου

Ώρα 16:03 Σέντρα σε όλα τα παιχνίδια

Ώρα 16:10 ΓΚΟΛ στην Καβάλα. Μπήκε πολύ δυνατά η Καβάλα που παίρνει το προβάδισμα στο 7′ με τον Γαβριηλίδη

Ώρα 16:11 Πρώτη καλή στιγμή στο ΑΟΞ στο 8ο λεπτό για τον Άρη Αβάτου, με την κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη μετά τη σέντρα του Παπαδιώτη να περνά άουτ.

Ώρα 16:20 Νέα ευκαιρία για τον Άρη στο ΑΟΞ. Σουτ του Κρασώνη στο 18′ η μπάλα άουτ.

Ώρα 16:23 Άνοιξε και το σκορ στο Οφρύνιο, με τον Πανσερραϊκό να μπαίνει μπροστά στο σκορ κόντρα στον Αετό με τέρμα του Πέτρου

Ώρα 16: 30 Συμπληρώνουμε σε λίγο το πρώτο μισάωρο στο ΑΟΞ. Ωραίο ματς με καλό ρυθμό και δυνατές μονομαχίες μέχρι στιγμής. Λείπουν οι αξιόλογες τελικές από τις δύο ομάδες με την ομάδα της Ξάνθης να έχει την ελαφρά υπεροχή

Ώρα 16:32 Πιέζει η Καβάλα που ψάχνει το δεύτερο γκολ. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους, αρχικά σε κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου στο 25′ και  στο 32′ με σουτ του Γαβριηλίδη

Ώρα 16:33 ΓΚΟΛ στο ΑΟΞ για τον Άρη Αβάτου.  Ανοίγει το σκορ ο Άρης Αβάτου στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από φάουλ του Ψεμματά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σιχλιμοίρης γύρισε την μπάλα στον Δόντσο, που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Ώρα 16:35 ΓΚΟΛ στην Κομοτηνή για τον Ορφέα Ξάνθης. Ανοίγει το σκορ ο Ορφέας στην Κομοτηνή με τον Βασίλη Καραγκιόζη να δίνει την ασίστ και τον Χρήστο Πασχαλάκη στο 29′ να τελειώνει ιδανικά για το 0-1

Ώρα 16:38 ΓΚΟΛ στην Καβάλα. Σκοράρει ξανά η Καβάλα που στο 35′ με σέντρα σουτ του Ζέρη παίρνει προβάδισμα δύο γκολ απέναντι στον Εθνικό.

Ώρα 16:47 “Σοκάρει” τον Κεραυνό Πέρνης η ΑΕ Καλαμπακίου που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων παίρνει προβάδισμα με τέρμα του Κωνσταντινίδη

Ώρα 16:50 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα ματς:

ΑΟ Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  2-0(7′ Γαβριηλίδης, Ζέρης)

Άρης Αβάτου – Αλέξανδρος Κιλκίς  1-0(31′ Δόντσος)

Κεραυνός Πέρνης – ΑΕ Καλαμπακίου   0-1(46′ Κωνσταντινίδης)

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης  0-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξάνθης  0-1(29′ Πασχαλάκης)

Απόλλων Παραλιμνίου – Ασπίδα Ξάνθης  0-0

Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός  0-1(12′ Πέτρου)

Ώρα 17:03 Σέντρα σε όλα τα ματς για το δεύτερο ημίχρονο

Ώρα 17:10 Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το Άβατο στο 52′, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Κρασώνης δεν κατάφερε να σκοράρει από το ένα μέτρο στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Ζάικου.

Ώρα 17:14. ΓΚΟΛ στην Ξάνθη για τον Άρη Αβάτου. Διπλασιάζει τα τέρματα του ο Άρης Αβάτου στο 55′, με τον Ψεμματά να κάνει μια συρτή σέντρα σουτ και τον Δόντσο με τακουνάκι να κάνει το 2-0.

Ώρα 17:16 ΓΚΟΛ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Καβάλα. Μειώνει σε 2-1 ο Εθνικός που σκοράρει με τον Μαρασλή στο 52′, και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα η Καβάλα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρκόπουλο να αστοχεί σε κενή εστία!

Ώρα 17:20 Έχουμε γκολ και στο Οφρύνιο με τον Αετό στο 57′ να ισοφαρίζει με τον Κωνσταντινίδη

Ώρα 17:22 ΓΚΟΛ στο Παραλίμνιο για τον Απόλλωνα. Ανοίγει το σκορ ο Απόλλων Παραλιμνίου με σκόρερ τον Λιάρα στο 61′

Ώρα 17:25 ΓΚΟΛ για την Καβάλα. Με σουτ του Μαρκόπουλου στο 65′ η Καβάλα ξαναπαίρνει προβάδισμα δύο γκολ κόντρα στον Εθνικό.

Ώρα 17:28 ΓΚΟΛ στο Παραλίμνιο για τον Απόλλωνα. Καθαρίζουν το ματς κόντρα στην Ασπίδα οι γηπεδούχοι που σκοράρουν με τον Κουτζαβασίλη για το 2-0

Ώρα 17:31 ΓΚΟΛ για το Νέστο Χρυσούπολης. Με κεφαλιά του Εβρίτη Ανδρέα Μκρτσιάν ο Νέστος Χρυσούπολης παίρνει προβάδισμα στο Σιδηρόκαστρο

Ώρα 17:33 ΓΚΟΛ για τον Άρη Αβάτου.  Καθαρίζει το ματς ο Άρης Αβάτου στο 74′ με το Σιχλιμοίρη με ψηλοκρεμαστό πλασέ να κάνει το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για χέρι στην αρχή της φάσης.

Ώρα 17:34 ΓΚΟΛ για τον Απόλλων Παραλιμνίου. Με σκόρερ τον Δέντσα ο Απόλλων ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης

Ώρα 17:36 Απειλεί με τον Μπουλγκουρίδη το Κιλκίς στο 76′ με το σουτ που επιχείρησε να περνά άουτ.

Ώρα 17:38 Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κεχαγιά ο Πανσερραϊκός παίρνει εκ νέου το προβάδισμα κόντρα στον Αετό

Ώρα 17:39 Δυσκολεύει το έργο του Κεραυνού που στο 81′ χάνει με απευθείας κόκκινη τον Καλτσά για χτύπημα εκτός φάσης

Ώρα 17:41  ΓΚΟΛ για τον Απόλλων Παραλιμνίου. Ο Καρυφύλλης σκοράρει για το 4-0 του Απόλλωνα κόντρα στην Ασπίδα

Ώρα 17:42 Καλή ευκαιρία για το Κιλκίς στο 82′ με το μονοκόμματο σουτ του Προβατίδη μέσα από την περιοχή να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ώρα 17:45 Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανδρέα Μκρτσιάν ο Νέστος κάνει δύο τα τέρματα του στο Σιδηρόκαστρο

Ώρα 17:51 ΓΚΟΛ για τον Κεραυνό Πέρνης. Στο 90′ ο Μπαντάνης σκοράρει για τον Κεραυνό που ισοφαρίζει και πανηγυρίζει απο σήμερα την παραμονή του.

Ώρα 17:55 Τέλος σε όλα τα ματς. Ακολουθεί σε λίγο ανάρτηση για τα τελικά αποτελέσματα και την βαθμολογία

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

My Gas

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει 

Κρεαταγορά “Μούτλιας”

Με την παράδοση και την καινοτομία, η κρεαταγορά «Μούτλιας» , συνδυάζει τα μυστικά της παράδοσης στη γεύση με τον νεωτερισμό της τεχνολογίας, διαθέτοντας το δικό της e-shop ! Εκεί έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε κρέατα και αλλαντικά με… ένα «κλικ»  και να απολαύσετε έτσι  την κορυφαία ποιότητα «Μούτλια» σε οποιοδήποτε σημείο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αν βρίσκεστε!

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

 

 

Share it