Search

Την Δευτέρα κληρώνει για τους Έφηβους της Ασπίδας Ξάνθης! Οι αντίπαλοι στα προκριματικά του Πανελλήνιου

Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, στις 13:00, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις τόσο για την προκριματική φάση όσο και για την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων που φέτος θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη.

Εκεί οπού ήδη βρίσκονται οι πρωταθλητές ΕΚΑΣΘ(Άρης), ΕΣΚΑ(Περιστέρι) και ΕΣΚΑΝΑ(Ολυμπιακός), και εκεί που θέλουν να δώσουν το παρών και οι πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Έφηβοι της Ασπίδας Ξάνθης

Η ομάδα των Αντώνη Κασαρτζίδη και Γρηγόρη Σουλιώτη θα είναι στον πρώτο προκριματικό γύρο εκεί οπού θα τεθούν αντιμέτωποι με τους πρωταθλητές ΕΚΑΣΧ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ, ΕΣΚΑΘ και ΕΣΚΑΒΔΕ.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Ξάνθης θα βρεί στον δρόμο της τον Π.Ο.Ν. Μουδανιών(ΕΚΑΣΧ), Πιερικό Αρχέλαο(ΕΚΑΣΚΕΜ), Πρωτέα Γρεβενώ(ΕΚΑΣΔΥΜ), Νικόπολη Πρέβεζας(ΕΣΚΑΒΔΕ).

Ενώ ακόμη δεν έχει κριθεί ο τίτλος στο Εφηβικό της ΕΣΚΑΘ οπού διεξάγεται με τέσσερις υποομίλους και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά οπού ένας εκ των Αετοί Λάρισας, ΑΣ Καρδίτσας, Φαλώρεια και Αιολικός θα είναι ο πέμπτος αντίπαλος της πρωταθλήτριας ΕΚΑΣΑΜΑΘ με φόντο την πρόκριση στα τελικά

Share it