Search

“Κλείδωσαν” οι αντίπαλοι του Ερμογένη Ξάνθης στα μπαράζ ανόδου στην Α2!

Ολοκληρώθηκαν τα τοπικά πρωταθλήματα ανα την χώρα και πλέον οι πρωταθλητές μπαίνουν σε ρυθμούς μπαράζ ανόδου με στόχο το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου στην Α2 κατηγορία.

Στα μπαράζ του Βορρά η ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝΜΑΚ θα εκπροσωπηθεί απο τον πρωταθλητή της Ερμογένη Ξάνθης που βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας για να διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στην Α2 κατηγορία γράφοντας παράλληλα ιστορία, κάτι που βέβαια ήδη έγραψε κατακτώντας τον τίτλο.

Στα μπαράζ η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου θα παλέψει μαζί με τους πρωταθλητές ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης, ΕΣΠΕ Μακεδονίας, ΕΣΠΕ Δυτικής Ελλάδας και ΕΣΠΕ Κεντρικής Ελλάδας για τα 3 εισιτήρια που οδηγούν στον Βόρειο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα οι πρωταθλητές της ΕΣΠΕ Θράκης & Ανατολικής Μακεδονίας θα βρίσκονται μαζί με Άρη(ΕΠΕΣ Θ.), Αριστοτέλη Σκύδρας(ΕΣΠΕ Μ.), Πανηπειρωτικό(ΕΣΠΕ Δ.ΕΛ.) και Ε.Α. Λάρισας(ΕΣΠΕ Κ.ΕΛ.). Με την ομάδα της Ξάνθης να θέλει μία εκ των τριών πρώτων θέσεων που θα την οδηγήσουν στην Α2, το μέρος και η ακριβής ημερομηνία που θα γίνουν τα μπαράζ αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες απο την Ομοσπονδία

Share it