Search

Αυλαία στα εκτός έδρας ματς με νίκη στην Λαμία για τους Έφηβους της Ξάνθης!

Με νίκη και μάλιστα με ανατροπή ολοκλήρωσαν της εκτός έδρας υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League οι Έφηβοι της Ξάνθης που κέρδισαν με 3-1 μέσα στην Λαμία την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απο το 20′ έβγαλε εξαιρετική αντίδραση πιέζοντας την αντίπαλο της και τελικά στο 45′ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία χαρίς την πολύ όμορφη εκτέλεσε με το κεφάλι του Δημητριάδη που υποδέχτηκε εξαιρετική την σέντρα του Ισαακίδη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης πίεσε ακόμη περισσότερο και στο 73′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Αλή Ερτορούλ μετά απο ασίστ του Αλεξανιάν, ενώ στο 89′ ο 15χρονος Αναστάσιος Ανθουλάκης στο ντεμπούτο με την Κ17 σκόραρε για το τελικό 1-3 υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας.

Με αυτή τη νίκη η Κ17 της Ξάνθης έφτασε τους 32 βαθμούς και στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής οπού θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Αναστασίου και Σφυρή της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Τσιεγγελίδης, Νιαζήφογλου, Μολώνης, Ιγνατιάδης, Ισαακίδης(80′ Κοντογιαννίδης), Κωσταρέλλης, Τσιτσεκίδης(86′ Ανθουλάκης), Αλή Ερτορούλ(80′ Καλαϊτζής), Δημητριάδης, Τσιπούρας(67′ λ.τρ. Αλεξανιάν)

Share it