Search

Εντός έδρας φινάλε με νίκη επί του Αλέξανδρου Κιλκίς για τον Άρη Αβάτου! (+pics)

Με 3-0 επικράτησε του Αλέξανδρου Κιλκίς ο Άρης Αβάτου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για την φετινή σεζόν.

Η εξέλιξη του ματς ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και δυνατές μονομαχίες. Μπορεί οι πολλές αξιόλογες τελικές να έλειψαν μπροστά και από τις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και να φτάνουν σε αυτό το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν ήταν σε κανένα σημείο του αγώνα ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, με το τελικό σκορ ωστόσο να τους αδικεί για την εικόνα τους και την προσπάθειά τους μέχρι και το 74′ όταν ο Σιχλιμοίρης ολοκλήρωσε τον χορό των τερμάτων.

Στο 8′ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα η κεφαλία του Σαρηγιαννίδη μετά την σέντρα του Παπαδιώτη πέρασε άουτ. Στο 18′ το σουτ του Κρασώνη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 31′ μετά το φάουλ του Ψεμματά, ο Σιχλιμοίρης γύρισε την μπάλα στον Δόντσο που έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Στο 52′ μετά από φάση διαρκείας, ο Κρασώνης δεν κατάφερε να σκοράρει σχεδόν εξ επαφής, στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Ζάικου, όμως στο 55′ μετά τη συρτή σέντρα σουτ του Ψεμματά, ο Δόντσος και πάλι με τακουνάκι έκανε το 2-0. Στο 74′ ο Σιχλιμοίρης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-0, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι στην αρχή της, πιθανότατα δικαίως. Στο 76′ το σουτ του Μπουλγκουρίδη από πλευράς φιλοξενούμενων δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 82′ το μονοκόμματο σουτ του Προβατίδη πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Αθανασίου.

Την τελευταία αγωνιστική ο Άρης Αβάτου που έφτασε τους 38 βαθμούς, θα αγωνιστεί στην Δράμα κόντρα στην ΑΕ Καλαμπακίου. Απο την άλλη η ομάδα του Κιλκίς παρέμεινε στους 36 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης απο την ΕΠΣ Έβρου που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Καρακασίδη της ΕΠΣ Θράκης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου: Αθανασίου, Παπαδιώτης, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ψεμματάς, Γκέκας, Κρασσώνης (83′ Κριεζής), Σιχλιμοίρης (75′ Μπουλούτ).

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ζάικος, Μπουλγκουρίδης, Βασιλειάδης, Κάργας, Τσαταλμπασίδης, Σερταρίδης, Αϊδονίδης (46′ Καραγιάννης), Βόσδου, Σαλπιγγίδης, Προβατίδης, Κέρτουκα (71′ Σαββόπουλος).

Share it