Search

Άντεξε για ένα ημίχρονο η Ασπίδα στο Παραλίμνιο που ηττήθηκε στο τελευταίο εκτός της χρονιάς!

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ξάνθης ήταν άκρως μαχητική και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Απόλλωνα, που μπήκε απο την αρχή επιθετικά, οι ξανθιώτες διατήρησαν το μηδέν στα μετόπισθεν και κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο με 0-0 στα αποδυτήρια έχοντας μάλιστα και μια πολύ καλή στιγμή με τον Κατσή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι όσο άστοχοι ήταν στο πρώτο άλλο τόσο εύστοχοι ήταν στο δεύτερο με την ομάδα της Ξάνθης να λυγίζει απο της σημαντικές απουσίες. Στο 61′ ο Λιάρας με σουτ έκανε το 1-0, για να έρθει στο 67′ ο Κουτζαβασίλης με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Στο 74′ μετά απο σέντρα του Ντιαλό ο Δέντας με δυνατό σουτ έκανε το 3-0, με τον Καρυφύλλη στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 υπέρ του Απόλλωνα.

Με αυτή τη νίκη ο Απόλλωνας έφτασε στους 42 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστεί στην Κομοτηνή με τον ΠΑΟΚ. Ενώ η ομάδα της Ασπίδας παρέμεινε στους 20 και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Ξάνθης την Καβάλα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους  Χασιώτη και Ραβίκαλης της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ( Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Β. Καρυοφύλλης, Λίαρας(77΄ Γκόλιας), Τσαούσης (46΄ Diallo), Μουτεσίδης (72΄ Μεταλλίδης), Ζυγκερίδης (62΄ Γ. Καρυοφύλλης)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ( Χρήστος Σαμαράς): Κασαμπαλής, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Σαββόγλου Ρ., Χατζηπαπάς. Δογανίδης, Παπαδόπουλος(70′ Χατζηπαρασκευάς), Κατσής(70′ Σαββόγλου Β.)

Share it