Search

Photos: Συναρπαστικό ματς με ανατροπή στην ανατροπή και ήττα απο την ΑΕΚ για τους Νέους της Ξάνθης

Την τέταρτη διαδοχική τους εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι Νέοι της Ξάνθης που ηττήθηκαν με 2-4 απο την ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ απο το 10′ λεπτό με το τέρμα του Γιούση κατάφεραν να αντιδράσουν εντυπωσιακά και αφού ισοφάρισαν με τον Οκάν Σουλεϊμάν στο 14′ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τον Τσιλιγγίρη  στο 25′ . Το προβάδισμα της ξανθιώτικης ομάδας δεν κράτησε πολύ με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 34′ με τον Σαρδέλη.

Στην επανάληψη η ομάδα της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει εκ νέου του προβάδισμα στο 55′ με ένα τυχερό γκολ του Σταμούλη το σουτ του οποίου κόντραρε σε αμυντικό, ενώ στο 77′ ο Μπογκντάνι σκόραρε για το τελικό 2-4. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έμεινε στην 6η θέση και τους 40 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ έφτασε τους 52 και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς τους Κοτανίδου και Δεδονάκης της ΕΠΣ Δράμας

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Τασίδης, Τριανταφύλλου, Γκατζόγιας (60′ Μανίσογλου), Τενεκές, Γιανναράκης, Τσαπαρης, Φάκκης, Δουλγέρης (79′ Παχούμης), Τσιλιγγίρης (70′ Φροσύνης), Σουλεϊμάν, Γράβας.

ΑΕΚ(Ν. Κωστένογλου): Τάφας, Σταμούλης, Παζατζίδης, Τσιβελεκίδης, Αρβανίδης, Τσέλιος(80′ Κώτσιος),  Μπογκντάνι, Σαρδέλης(87′ Πατρινός), Γιούσης, Μαχαίρας(76′ Μάρκου), Τάμπας

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it