Search

“Κύμα” συμπαράστασης στην μικρή Δέσποινα Τζελέπη που έχει άμεση ανάγκη απο αιμοπετάλια!

Μάχη για την ζωή της δίνει η 9χρονη Δέσποινα Τζελέπη, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Τζελέπη, η οποία διαγνώσθηκε με λευχαιμία και υπάρχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια ανεξαρτήτου ομάδας αίματος.

Στο άκουσμα της είδησης φορείς, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, αλλά και απλοί πολίτες από ολόκληρη την Θράκη (και όχι μόνο) έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης μέσω των Social Μedia. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες από την Κομοτηνή αλλά και όλη την Θράκη που κοινοποίησαν την ιστορία της μικρής Δέσποινας με σκοπό να γίνει γνωστή σε όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Αναφορικά με τους αθλητικούς συλλόγους της Ροδόπης, την στήριξη τους μέσα από ποσταρίσματα στο Facebook έδειξαν ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, η ΑΕ Κομοτηνής, η ακαδημία στίβου Π.Α.Σ Πρωταθλητών Κομοτηνής και φυσικά ο Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κομοτηνής, του οποίου αθλήτρια μάλιστα είναι η μικρή Δέσποινα.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η μικρούλα Δέσποινα Τζελέπη νοσηλεύεται στην Παιδοογκολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο του πατέρα της, Γιάννη, είναι το 6936196965.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

Υπάρχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια ανεξαρτήτου ομάδας αίματος για την κόρη ενός Κομοτηναίου, του ΓΙΑΝΝΗ του ΤΖΕΛΕΠΗ από ΚΟΜΟΤΗΝΗ . Η μικρούλα Δέσποινα με τα ξανθά μαλλάκια πάσχει από λευχαιμία. Η διάγνωση δίνει πολλές ελπίδες αρκεί να πράξουμε τα δέοντα. Παρακαλείται λοιπόν όποιος μπορεί και δεν μπορεί….. να βάλει την αγάπη του και να λάβει το μερίδιο που του αναλογεί γι αυτήν την αθώα ύπαρξη.
Τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν είναι το τηλέφωνο του ΓΙΑΝΝΗ 6936 19 69 65. (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΟΎΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ) Ένιωσα ότι χρειάζεται λόγια ενθάρρυνσης και στήριξης και μεις ξέρουμε να το κάνουμε καλά.
τα παρακάτω στοιχεία θα σας βοήθησουν κατά την αιμοδοσία
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΕΛΕΠΗ -ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ- ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ
Τηλ.επικοινωνίας με κέντρο αιμοδοσίας Ιπποκράτειου 2310892816.Προσοχή είναι για αιμοπετάλια!! Ημέρες για αιμοπετάλια ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΆΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 8:00-15:00

Share it