Search

«Καθαρίζει» τον τίτλο η Μπάρτσα με 2.12

Ξεκίνημα από το ματς της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, στο οποίο οι «μπλαουγκράνα» με νίκη παίρνουν τον τίτλο ουσιαστικά.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Η παρέα του Μέσι θέλει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση πρωτάθλημα Ισπανίας, για να επικεντρωθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και η μεγάλη κάψα στο εσωτερικό και μη της ομάδας. Ο Βαλβέρδε ξεκούρασε τρεις βασικούς στο προηγούμενο με την Βιγιαρεάλ και τώρα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η Ατλέτικο για να ελπίζει, θέλει μόνο νίκη για να ρίξει την διαφορά από το -8 στο -5 και πιστεύω ότι ο Σιμεόνε θα επιτεθεί. Το συντηρητικό σύστημα του δεν τον οδήγησε πουθενά ούτε φέτος και έπεσε αρκετό «κράξιμο» μετά τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους. Δεν λέω ότι θα βγει στο… ξέφωτο να χτυπήσει την Μπάρτσα, αλλά αναγκαστικά πρέπει να αφήσει χώρους από ένα σημείο και μετά. Έχω εμπιστοσύνη στον Μέσι και στους συμπαίκτες του, ότι θα δείξουν την διαφορά που υπάρχει στις δύο ομάδες. Υπάρχει και η παράδοση χωρίς διπλό στο «Καμπ Νου» από το 2006 και χωρίς νίκη η Ατλέτικο ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, για 17 σερί ματς. Ο άσος στο 1.80, θα ρισκάρω λίγο περισσότερο και θα πάω στο combo bet 1 & over 1.5. Δεν βλέπω 1-0.

Πάω στο ματς της Βαγιεκάνο με την Βαλένθια, εκεί με όπου αμφότερες «καίγονται» για νίκη, ειδικά οι γηπεδούχοι. Η Ράγιο δεν έχει το παραμικρό περιθώριο, είναι αναγκασμένη να παίξει για νίκη και μόνο, καθώς η παραμονή απέχει 6 βαθμούς και δεν υπάρχει η παραμικρή άνεση. Στην έδρα της είναι επιθετική, σκοράρει σχετικά άνετα, αλλά η άμυνα της είναι η μεγαλύτερη της πληγή φέτος. Η Βαλένθια τρέχει τα καλύτερο αήττητοo σερί της ιστορίας της, το οποίο έφτασε τα 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με το 2-1 επί της Ρεάλ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έφτασε σε θέσεις Τσάμπιονς Λιγκ και είναι μόλις στο -1. Αν κερδίσει πιάνει τετράδα. Γκολ θα βρει απέναντι σε αυτή τη Ράγιο, αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Ακόμα και στο 1-1 να είναι οι γηπεδούχοι θα ψάξουν γκολ για αυτό πάω στο over 2.5 του 1.90.

Πάω στο ματς της Μορεϊρένσε με την Μπράγκα, εκεί όπου αμφότερες έχουν τα δικά τους κίνητρα. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την έξοδο τους στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 5ης θέσης στην οποία βρίσκονται και θέλουν να παραμείνουν μόνοι σε αυτή τη θέση. Εντός έδρας είναι αρκετά ανταγωνιστικοί και θα βάλουν δύσκολα στην Μπράγκα, η οποία έρχεται από δύο ντέρμπι υψηλής έντασης με την Πόρτο και τις άφησαν… πληγές, κυρίως στην ψυχολογία της. Πλέον κυνηγάει μόνο την 3η θέση, καθώς έχασε κάθε άλλο στόχο. Περιμένω να γίνει ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και θα στραφώ στα γκολ εκατέρωθεν που παίζουν σε νορμάλ τιμές.

Θα αλλάξω λίγο… ρεπερτόριο αυτό το Σάββατο και δεν θα παίξω Λατινική Αμερική. Θα μπω λίγο στα… λημέρια του καλού μου φίλου Γιώργου Σιάφα και συγκεκριμένα σε αυτά της Γαλλίας. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον το ματς της Γκινγκάμπ με την Μονακό, που έχει «φόντο» την παραμονή. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ζόρικα ταξίδια, έπαιξαν αρχικά 120’ στον τελικό του Λιγκ Καπ όπου έχασαν τον τίτλο στα πέναλτι και μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν με 2-0 από την Μονπελιέ εκτός έδρας. Σε αμφότερα εμφάνισε μεγάλη δυστοκία και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τώρα μάλλον δεν θα παίξει και ο πρώτος σκόρερ Τουράμ. Είναι εντός ζώνης υποβιβασμού και «καίγεται» για βαθμούς. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να ανοιχτεί απέναντι στη Μονακό και εκεί θα είναι το πρόβλημα της. Η ομάδα του Ζαρντίμ, έρχεται από ήττα (0-1) κόντρα στη Καέν που ακόμα χάνει ευκαιρίες. Δεν γίνεται να είναι ξανά τόσο άστοχη και συγχρόνως να έχει απέναντι της ένα… χταπόδι, όπως έγινε στο προηγούμενο ματς. Πιστεύω στο διπλό της ομάδας του Πριγκιπάτου και παίζει σε καλές τιμές.

Κοίταξα για πολύ ώρα είναι αλήθεια τον άσο στο ματς της Αλντοσίβι με την Μπόκα, καθώς η πρώτη το θέλει για να έχει ελπίδες για το Σουνταμερικάνα, ενώ η δεύτερη είναι αδιάφορη και κοιτάζει μόνο το επερχόμενο ματς του Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα και θα κατεβάσει τα… δευτεροτρίτα. Είδα ξανά τις αποδόσεις, ζύγισα το κίνητρο και αποφάσισα να ρισκάρω στον άσο σε τιμές στο 3.60. Η Αλντοσίβι παίζει για την παρθενική της συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση, η Μπόκα παίζει γιατί πρέπει να… πάει η ομάδα στο γήπεδο. Παίρνω το ρίσκο, τελευταία αγωνιστική είναι.

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Είπα παραπάνω να μην ασχοληθώ με Λατινική Αμερική, αλλά η… αρρώστια δεν με αφήνει και η απόδοση επίσης. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Διάβασε περισσότερα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Share it