Search

Ο απολογισμός της 22ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 22 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Μεγάλη κερδισμένη της τελευταίας αγωνιστικής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που κέρδισε την Βιστωνίδα στο Κοπτερό και είδε τον Μέγα να ηττάται στην Ξυλαγανή. Αγώνας…χάντμπολ έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο με την Αναγέννηση Παγουρίων να κερδίζει την Δόξα Προσκυνητών σε ένα πραγματικά τρελό ματς, τρίποντα κατέκτησαν Σώστης και Γρατινή, ενώ η Ελπίδα Σαπών κέρδισε τον Πανθρακικό.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Γρατινής 1-3

Την νίκη που της χαρίζει ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει των play-off κατέκτησε η Δόξα Γρατινής που επικράτησε με 1-3 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19′ με τον Νεαζή Αλή, στο 40′ ο Παπαχρόνης έκανε το 0-2, δύο λεπτά αργότερα ο Χαϊνάκης μείωσε σε 1-2, ενώ στο 90′ ο Στοΐνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ελπίδα Σαπών-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-0

Την νίκη με 1-0 επί του Πανθρακικού πανηγύρισε η Ελπίδα Σαπών, χάρις το τέρμα του Κουτζή στο 64′. Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν ένα καλό πλασάρισμα, ενώ από την άλλη αυτή η ήττα άφησε τον Πανθρακικό ακόμα πιο μακριά από την κορυφή.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-2

Σημαντική νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα κατέκτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που νίκησε με 0-2 την Βιστωνίδα Κοπτερού και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ιάσμου ρίχνοντας την διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Ο Βάσκος ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων στο 10′ και το 78′.

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Σώστη 0-1

Το τέρμα του Μυλωθρού στο 11ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Δόξα Σώστη την νίκη επί του Ορφέα Στρύμης.

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Προσκυνητών 7-4

Ένα από τα πιο απίστευτα σε εξέλιξη ματς των τελευταίων ετών πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην Αναγέννηση Παγουρίων και την Δόξα Προσκυνητών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2′ με τον Μαυράκη, με την Δόξα να πηγαίνει στην ανάπαυλα προηγούμενη με 1-4 χάρις τα τέρματα των Αμέτ Μουμίν, Αθανάσαρου, Σίψα και Τριαντόπουλου στο 28′, στο 37′, στο 40′ και στο 45′ αντίστοιχα. Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της Αναγέννησης να πραγματοποιήσει την ανατροπή. Ο Κεφής στο 49′ και ο Πασχάλης στο 55′ και το 62′ ισοφάρισαν σε 4-4, ο Πολυμένωφ στο 81′ έδωσε το προβάδισμα, ο Πασχάλης στο 82′ κάνοντας χατ-τρικ έκανε το 6-4 και ο Μαυράκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ορφέας Ξυλαγανής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 2-1

Στην μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής ο Ορφέας Ξυλαγανής κέρδισε με 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πολύτιμο έδαφος για την μάχη της παραμονής και τον Μέγα να βλέπει την διαφοά του από την Δόξα να πέφτει στους τρεις βαθμούς. Ο Γιώργος Γιαννακίδης στο 7′ άνοιξε το σκορ για τον Ορφέα, πέντε λεπτά αργότερα ο Γιαννακιτσίδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 75′ με αυτογκόλ του Σιδηρόπουλου έγινε το 2-1 που παρέμεινε μέχρι τέλους.

Θυμηθείτε την τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it