Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από τις 4 έως τις 10 Απριλίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 4/4 έως και την Τετάρτη 10/4 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες καθώς και παράσταση standup comedy:

Έρχεται η πολυαναμενόμενη Οικογενειακή Περιπέτεια Φαντασίας, «Ντάμπο» του Τιμ Μπάρτον (Ο Σκαθαροζούμης, Μπάτμαν, Ο Ψαλιδοχέρης, Ο Μπάτμαν Επιστρέφει, Εντ Γουντ, Οι Αρειανοί Επιτίθενται!, Ο Μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη, Ο Πλανήτης των Πιθήκων, Big Fish: Απίθανες Ιστορίες, Η Νεκρή Νύφη του Τιμ Μπάρτον, Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Dark Shadows, Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά) με τους Κόλιν Φάρελ, Εύα Γκριν, Ντάνι ΝτεΒίτο, Μάικλ Κίτον, Άλαν Άρκιν, Λούσι ΝτεΒίτο στην αυθεντική έκδοση με υπότιτλους & τους Χρήστο Πλαΐνη, Γιάννη Στεφόπουλο, Κώστα Φιλίππογλου, Στεφανία Φιλιάδη, Ντίνο Σούτη, Πέγκυ Μανωλά, Άγγελο Ριζόπουλο, Τηλέμαχο Κρεβάικα, Πέτρο Δαμουλή & Βασίλη Μηλιό στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Η νέα live action ταινία της Disney, «Ντάμπο» συστήνει τον Holt Farrier, ένα πρώην μεγάλο αστέρι του τσίρκου, που βρίσκει την ζωή του να διαλύεται όταν επιστρέφει από τον πόλεμο. Ο ιδιοκτήτης του τσίρκου Max Medici προσλαμβάνει τον Holt για να φροντίζει ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά που τον κάνουν περίγελο του τσίρκου. Αλλά όταν τα παιδιά του Holt ανακαλύπτουν πως ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, ο αδίστακτος επιχειρηματίας V.A. Vandever και μια ακροβάτρια με το όνομα Colete Marchant επιδιώκουν να κάνουν τον Ντάμπο, σταρ του τσίρκου.

Δείτε το υποτιτλισμένο τρέιλερ της ταινίας εδώ & το μεταγλωττισμένο εδώ.

Με υπότιτλους (2D): Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη: 19:30, Παρασκευή: 22:00, Σάββατο, Δευτέρα: 22:15.

Μεταγλωττισμένο (3D): Παρασκευή: 19:30, Σάββατο: 17:30, Κυριακή, Τετάρτη: 17:00.

Κοντά μας το Θρίλερ, «Η Τρύπα» του Λι Κρόνιν με τους Σεάνα Κέρσλεϊκ, Τζέιμς Κουίν Μάρκι, Στιβ Γουόλ & Τζέιμς Κόσμο…

Υπόθεση: Η Σάρα μετακομίζει με τον μικρό της γιο στο απομονωμένο νέο τους σπίτι σε μια επαρχιακή πόλη, ελπίζοντας να κάνουν μια καινούργια αρχή έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Όμως η συνάντησή τους με την αλλόκοτη νέα τους γειτόνισσα και η προσωρινή εξαφάνιση του μικρού Κρις στο γειτονικό δάσος θα φέρουν στα όριά της τη Σάρα, η οποία θα ανακαλύψει μια τεράστια μυστηριώδη τρύπα στο έδαφος καθώς τον αναζητά. Το αγόρι θα επιστρέψει σύντομα, ωστόσο θα είναι διαφορετικό, κάνοντας τη μητέρα του να αναρωτηθεί αν πρόκειται πραγματικά για τον γιο της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη: 22:00, Παρασκευή: 00:30*, Σάββατο, Δευτέρα: 20:00.

*Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ PopCorn για όλους.

Ενώ μαζί μας η StandUp Comedy παράσταση, «Εκείνος & εΚΕΙΝΟΣ» με τους Λευτέρη Ελευθερίου & Αντώνη Κρόμπα…

Υπόθεση: O Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αντώνης Κρόμπας είναι «Εκείνος & εΚΕΙΝΟΣ» και σε ένα καταιγιστικό δίωρο, σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν κι ερεθίζουν το κοινό… Του θέτουν ερωτήματα, του απαγγέλουν ποιήματα, του κάνουν τράκα χρήματα, του συγχωρούν τα κρίματα και άμα δεν έρθεις να τους δεις μπροστά σου φίλε θα το βρεις… γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης εδώ.

Τρίτη: 19:30 & 22:00.

Τιμή Εισιτηρίου: € 12-Προπώληση: € 10

Προπώληση Εισιτήριων με αριθμημένες θέσεις από το ταμείο του κινηματογράφου.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας στο Instagram.

Share it