Search

Ο απολογισμός των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα είναι οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Ήταν τα δύο μεγάλα φαβορί πριν τα ημιτελικά και επιβεβαίωσαν τους τίτλους τους, κερδίζοντας τα δύο εισιτήρια του Τελικού. Πάμε να θυμηθούμε πώς προκρίθηκαν όπως επίσης και τα 8 τέρματα που σημειώθηκαν στις τέσσερις αναμετρήσεις των ημιτελικών.

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Η νίκη που κατέκτησε από το πρώτο ματς στην έδρα της αποδείχθηκε ικανή για να χαρίσει την πρόκριση στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επί του Ορφέα Ξυλαγανής. Η Δόξα είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-0, χάρις τα τέρματα των Κούτρα, Αντρέου και Κόσιη. Χθες στον επαναληπτικό της Ξυλαγανής οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, με τον Ορφέα να ολοκληρώνει την πολύ καλή φετινή του πορεία στον θεσμό και να στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο Πρωτάθλημα και την Δόξα να ετοιμάζεται να αγωνιστεί στον δεύτερο συνεχόμενο Τελικό της.

Δόξα Γρατινής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Κατακτώντας δύο νίκες ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου απέκλεισε την Δόξα Γρατινής και προκρίθηκε σε Τελικό Κυπέλλου μετά από δύο χρόνια. Οι γαλανόλευκοι είχαν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 2-0, με τα τέρματα των Σιδηρόπουλου και Δραγανίδη, ενώ χθες αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Καρακούση, έφτασε στην ανατροπή με σκόρερ τους Σιδηρόπουλο και Βελή Μεμέτ Χακάν.

Share it