Search

«Αιώνιοι» στο 2.30 και η δύναμη του Μπέργκαμο!

Αρκετές είναι οι επιλογές που προκύπτουν στο κουπόνι της Πέμπτης. Δράση έχουμε και σήμερα σε όλη την Ευρώπη, εμείς όμως θα εστιάσουμε στο ντέρμπι μίσους του Βελγίου και την Ιταλία. Εκεί που βγαίνουν «δυνατά» σημεία.

Άντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ

Γνώρισε φυσιολογική ήττα στην πρεμιέρα των πλέι-οφ με σκορ 3-0 από τη Γκενκ. Δεν είχε καλή εικόνα η Άντερλεχτ και δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οριακό το σημερινό ματς και υπάρχει μόνο η νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο για να ξανά μπει στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα, η Κλαμπ Μπριζ μπήκε στο μίνι – πρωτάθλημα με εύκολη νίκη. Στο ρελαντί επιβλήθηκε με σκορ 3-0 της Γάνδης. Τρίτη νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες αυτή για τη «μπλάουσβαρτ» και εφόσον σήμερα φύγει με το διπλό από τις Βρυξέλλες, μειώνει τη διαφορά της στον πόντο από την κορυφή. Προφανώς δεν έχει εύκολο έργο απόψε στην έδρα της μισητής της αντιπάλου, θεωρούμε όμως πως θα μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή. Πάμε με το διπλό.

Αταλάντα – Μπολόνια

Χρειαζόταν νίκη για να ξεχαστεί η απώλεια στο Κιέβο και την πήρε η Αταλάντα μέσα στο «Ένιο Ταρντίνι» με σκορ 3-1 επί της Πάρμα. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων δε, την έφερε σε πλεονεκτική θέση και αν πάρει νίκη σήμερα θα πλησιάσει στον πόντο τη Μίλαν. Ποντάρουν πολλά στη δύναμη της έδρας τους οι «μπεργκάμσκι», την ώρα που η Μπολόνια πάει στην έδρα τους με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Έρχεται από το 2-1 στο τοπικό ντέρμπι με τη Σασουόλο, αποτέλεσμα που την έφερε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Παρουσιάζουν τρομερή βελτίωση οι «ροσομπλού» με τον Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο, με τον οποίο μετράνε τρεις διαδοχικές νίκες. Σε κάθε περίπτωση, η έδρα αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο και θα πάρουμε τον άσο σε combo με το over 1.5.

Διάβασε περισσότερα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Share it