Search

LIVE: Παρακολουθείστε την μάχη του Έβρου με τις Σέρρες για τους «8» των Μεικτών!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Βρισκόμαστε στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μεικτών Ομάδων σε επίπεδο Νέων (Κ16) μεταξύ των ΕΠΣ Έβρου και ΕΠΣ Σερρών που αρχίζει στις 14:30.

Θυμηθείτε το Pre Game με όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για τον αγώνα εδώ.

Να θυμίσουμε ότι αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια του ματς, τότε οι δύο ομάδες θα πάνε σε πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: Παππάς, Ανδριτσούδης, Παπαναστασίου, Πατσιώρας, Θέμελης, Μαυροκέφαλος, Παπαδάκης, Χατζόπουλος, Σπυρολλάρης, Δαρέλας, Αλεξιάδης

Στον πάγκο είναι οι: Μωραίτης, Τσελεμπάκης, Μεσιτίδης, Χρηστούδης, Πεταλούδης, Λασκαρίδης, Λαζαρίδης

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Κουγιουμτζόπουλος, Φάκης, Βεντούζης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Πούλιος, Νταλίπ, Τριανταφύλλου, Ζιάκας, Γκουτίδης, Σοφιανός

Στον πάγκο είναι οι: Αρναούτογλου, Καρατλίδης, Θεοχαρίδης, Καναπίτσας, Παπαδόπουλος, Μασκανάκης, Ζαγγελίδης

Ώρα 14:00 Καλοκαιρινός ο καιρός εδώ στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου για την προθέρμανση τους.

Ώρα 14:20 Μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη του αγώνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ολοκληρώσει το ζέσταμά τους και να έχουν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Ώρα 14:25 Περίπου 50 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις κερκίδες του ΑΟΞ προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των δικών τους παιδιών από στιγμή σε στιγμή.

Ώρα 14:30 Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες υπό την καθοδήγηση της διαιτητικής τριπλέτας πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 14:35 Έναρξη του αγώνα με την ΕΠΣ Σερρών στην σέντρα.

Ώρα 14:40 Συμπληρώθηκαν τα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση. Μικρή υπεροχή για τους Σερραίους μέχρι στιγμής.

Ώρα 14:45 Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία της ΕΠΣ Έβρου ως τώρα. Πρέπει να βελτιώσουν τον τρόπο ανάπτυξής τους οι Θρακιώτες.

Ώρα 14:48 ΓΚΟΛ! Ανοίγουν το σκορ οι Σερραίοι στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού στο 13′. Ο Σοφιανός έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Νταλίπ με κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Παππά και να κάνει το 0-1.

Ώρα 14:56 Η πίεση του Σοφιανού αποδίδει καρπούς, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να κλέβει την μπάλα, αλλά να βλέπει τον Παππά να διώχνει με τα πόδια το σουτ που επιχείρησε στο 21′.

Ώρα 15:06 Φτάσαμε στο 31ο λεπτό του αγώνα. Πάντα 0-1 το σκορ υπέρ της ΕΠΣ Σερρών. Δεν έχει καταγραφεί κάποια σημαντική τελική για τους Εβρίτες, οι οποίοι προσπάθησαν προηγουμένως να απειλήσουν με το φάουλ του Δαρέλα που μπλόκαρε ο Κουγιουμτζόπουλος.

Ώρα 15:17 Τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο μέρος από τον ρέφερι Τσοπουλίδη μετά και από δύο λεπτά καθυστερήσεων, με την ΕΠΣ Σερρών να προηγείται με 0-1 από το 13ο λεπτό.

Ώρα 15:19 Μεταξύ άλλων, το παιχνίδι παρακολουθούν και άνθρωποι των ΠΑΕ Ξάνθη και ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΑΟΞ, Περικλής Καλογιάννης και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές και σκάουτερ του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Κώστας Λαγονίδης.

Ώρα 15:30 Επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες για το δεύτερο ημίχρονο.

Ώρα 15:33 Σέντρα και πάλι στο παιχνίδι.

Ώρα 15:34 Είχαμε και τις δύο πρώτες αλλαγές για τους Σερραίους με τον Αδαμίδη να δίνει την θέση του στον Θεοχαρίδη και τον Μασκανάκη να περνά στην θέση του Τριανταφύλλου.

Ώρα 15:41 Καλή ευκαιρία για τον Έβρο στο 48′ με το σουτ του Σπυρολλάρη να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ώρα 15:42 Πρώτες αλλαγές και για τον Έβρο με τον Μωραΐτη να περνά στην θέση του Ανδριτσούδη και τον Σπυρολλάρη να κάνει χώρο για τον Τσελεμπάκη.

Ώρα 15:49 Δεύτερη συνεχόμενη διακοπή στο ματς για τραυματισμό Σερραίου ποδοσφαιριστή. Μάλιστα εδώ και μερικά λεπτά οι φιλοξεονούμενοι αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο αφού ο Νταλίπ, που είναι και ο σκόρερ του ματς, παραμένει εκτός αγωνιστικού χώρου και μάλλον θα αντικατασταθεί.

Ώρα 15:51 Αναγκαστική αλλαγή για τις Σέρρες λοιπόν, έξω ο Νταλίπ μέσα ο Καρατλίδης στα μισά του δευτέρου μέρους στο 60′.

Ώρα 15:54 Σαφώς βελτιωμένος και στον επιθετικό τομέα ο Έβρος στο δεύτερο ημίχρονο που πιέζει για την ισοφάριση.

Ώρα 15:58 Τρομερή χαμένη ευκαιρία για τις Σέρρες στο 65′ με τον Ζιάκα να αστοχεί από το ένα μέτρο σε ουσιαστικά κενή εστία, έπειτα από την πάσα του Σοφιανού.

Ώρα 16:02 Ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους οι Σερραίοι. Αποχωρούν Ζιάκας και Σοφιανός και πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο ο Παπαδόπουλος και ο Αρναούτογλου.

Ώρα 16:03 Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Ώρα 16:04 Τρίτη αλλαγή για τον Έβρο. Ο Λαζαρίδης περνά στην θέση του Χατζόπουλου.

Ώρα 16:13 Συμπληρώθηκαν τα 80′. Να δούμε πόσες καθυστερήσεις θα κρατήσει ο ρέφερι Τσοπουλίδης.

Ώρα 16:17 ΤΕΛΟΣ! Μετά από τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων έχουμε το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα που βρίσκει την ΕΠΣ Σερρών νικήτρια με 0-1, με τους Μακεδόνες να προκρίνονται στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων σε επίπεδο Νέων (Κ16).

Σας ευχαριστούμε που μείνατε και παρακολουθήσατε μαζί μας την αναμέτρηση! Μείνετε συντονισμένοι στο SportsAddict! Καλό απόγευμα!

Share it