Search

Τα παιχνίδια που χάνουν οι Κασάδο και Ντίνις αλλά και οι Μπαξεβανίδης, Καντά και Ντουρίτσκοβιτς!

Όχι μία και δύο αλλά πέντε παίκτες θα στερηθεί στα επόμενα κρίσιμα ματς η ομάδα της Ξάνθης λόγω καρτών και μάλιστα σημαντικούς ποδοσφαιριστές .

Δεδομένη και μάλιστα για ακόμη δύο ματς είναι η απουσία του Πέταρ Ντουρίτσκοβιτς που χάνει τα ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή και αυτό με τον Ολυμπιακό στις 14 Απριλίου. Στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ θα απουσιάσει και ο Δήμος Μπαξεβανίδης που θα εκτίσει την τελευταία του αγωνιστική της τιμωρίας απο την συμπλήρωση 11 κίτρινων.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάντως η Ξάνθη  θα στερηθεί των υπηρεσιών ακόμη δύο ποδοσφαιριστών καθώς πέρα απο τον”Ντούρι” θα απουσιάσουν επίσης οι Σοφιάν Καντά και Ντίνις Αλμέιδα. Ενώ για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής την Κυριακή 5 Μαϊού δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των 4 κίτρινων ο Χόρχε Κασάδο, που μάλιστα σε εκείνο το ματς θα χάσει το απόλυτο καθώς μέχρι τώρα δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς.

Απο εκεί και πέρα να σημειώσουμε εδώ πως δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο και αναμένεται με την συμπλήρωση καρτών να φέρουν προβληματισμό σε μια περίοδο που η ομάδα της Ξάνθης ψάχνει να βρει τους απαιτούμενους βαθμούς που της εξασφαλίσουν την παραμονή. Πιο σημαντικό θέμα είναι αυτό του Χρήστου Λισγάρα που έχει 6 κάρτες και αν δεχτεί μια κίτρινη θα χάσει 2 παιχνίδια, ενώ στις 3 κίτρινες είναι οι Μπρίτο, Γέντρισεκ, Μπαριέντος και Κάστρο που σε περίπτωση που δεχτούν μία κάρτα θα χάσουν ένα απο τα τελευταία ματς της χρονιάς

Share it