Search

Στα πέναλτι «σήκωσε» το Super Cup στην Αλεξ/πολη το Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

Μετά την κανονική διάρκεια του τελικού που έληξε 1-1 (38′ Παγωνίδης – 56′ Κουκουνασούλης), στα πέναλτι η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε 5-3 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Μπουγατσιάς ήταν αυτός που ευστόχησε πρώτος κάνοντας το 1-0 για την Β.Β.Β., ενώ ο Δορουγιδένης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Κίλιας βρήκε δίχτυα κάνοντας το 2-1, ενώ ο Παγωνίδης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι από πλευράς Αλεξ/πολης. Ο Πάνου ήταν εύστοχος στη συνέχεια κάνοντας το 3-1, ενώ ο Μόκαλης μείωσε σε 3-2. Ο Σφακιανάκης έκανε το 4-2 και ο Παππούς μείωσε σε 4-3 κρατώντας την Αλεξ/πολη στο παιχνίδι. Όμως ο Μαγγίζης ευστόχησε το 5ο πέναλτι της ομάδας του και έτσι το Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κατέκτησε το Super Cup.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη (Τσιομλεκίδης): Θεοχαρίδης, Πετκίδης, Καρασερίδης, Σίσκος, Μπαρμπαγιάννης, Γκουντενούδης, Δορουγιδένης, Κωνσταντάκης, Παγωνίδης, Πασχάλης, Γυλός.

Αγωνίστηκαν και οι: Παππούς, Μόκαλης, Σταμπουλίδης.

Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη (Δημητρόπουλος): Ούσιος, Κουκουνασούλης, Τσίκος, Σκούρας, Κόρδας, Μελάς, Κίλιας, Πάνου, Μαγγίζης, Μούργος, Αργύρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Φασούλας, Τρακάλας, Μπουγατσιάς, Σφακιανάκης.

Share it