Search

Δύο χρυσά μετάλλια και βραβείο κορυφαίου ο εξαιρετικός απολογισμός του Δημοκρίτειου Κομοτηνής στο διεθνές τουρνουά της Stara Zagora!

Με δύο χρυσά μετάλλια και μια 7η θέση επιστρέφει η αποστολή του Α.Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής από την Βουλγαρία όπου συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά πάλης της Stara Zagora.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Ροδόπης υπό της οδηγίες του προπονητή Θόδωρου Καρυπίδη, είδε με ικανοποίηση τον Χαράλαμπο Αυτοφορίδη να κατακτά ακόμη μια πρωτιά με τον νεαρό Ροδοπίτη παλαιστή να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 80κιλά ελευθέρας Παίδων, κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του με τεχνική υπεροχή (10-0). Για την εμφάνισή του αυτή  μάλιστα βραβεύτηκε από τους διοργανωτές ως ο καλύτερος ξένος αθλητής της διοργάνωσης.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε και η Μαρία Νταμοτσίδου στα 65 κιλά ελευθέρας πάλης κορασίδων, ενώ ο Απόστολος Τρίτσκας ήρθε 7ος στην κατηγορία των 48 κιλών αντιμετωπίζοντας αντιπάλους κατά πολύ μεγαλύτερους του. Την ικανοποίησή τους για τις επιδόσεις των αθλητών εξέφρασαν, τόσο η διοίκηση του συλλόγου όσο και ο προπονητής τους Θεόδωρος Καρυπίδης.

Share it