Search

Β’ ΕΠΣ Θράκης-Play-Out: Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι πρώτες εκτιμήσεις!

Τα play-out της Β’ ΕΠΣ Θράκης αναμένεται να αποτελέσουν το μίνι πρωτάθλημα με το μικρότερο ενδιαφέρον από τα τέσσερα συνολικά της ΕΠΣ Θράκης.

Μπορεί για το τυπικό της υπόθεσης να υποβιβαστούν οι τρεις από τις πέντε ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτά, όμως κάτι τέτοιο θα συμβεί και ουσιαστικά σε περίπτωση που του χρόνου διεξαχθεί και πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας. Κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτο σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον νομό Ροδόπης, αφού οι σύλλογοι που “αφανίζονται” κάθε χρόνο είναι περισσότεροι από όσους δημιουργούνται ή επανεμφανίζονται.

Στα αγωνιστικά το Ατσάλι Αρχοντικών δύσκολα θα κινδυνέψει να βρεθεί κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αφού είναι ίσως η πιο αξιόλογη ομάδα αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα και η νεοσύστατη ομάδα του Αρσακείου παρουσίασε καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στα play-off, με αποτέλεσμα τα αποτελέσματά της στα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας να μην είναι ικανοποιητικά.

Η Ένωση Ασωμάτων που δήλωσε την ύστατη στιγμή συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα ίσως διεκδικήσει την δεύτερη θέση από το Αρσάκειο, ενώ σίγουρα κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με τον Πόντο Κομοτηνής που τις τελευταίες εβδομάδες ανέβηκε αρκετά αγωνιστικά και βαθμολογικά. Τέλος η ΑΕ Κομοτηνής που αποτελείται από νεαρούς παίκτες, έχει κερδίσει ήδη πολλά για αυτήν και τα παιδιά της από την φετινή συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play-out:

1η Αγωνιστική (7/4)-6η Αγωνιστική (5/5)

Ατσάλι Αρχοντικών-Ένωση Ασωμάτων

ΑΟ Αρσακείου-ΑΕ Κομοτηνής

Ρεπό: Πόντος Κομοτηνής

2η Αγωνιστική (10/4)-7η Αγωνιστική (12/5)

Ένωση Ασωμάτων-ΑΟ Αρσακείου

ΑΕ Κομοτηνής-Πόντος Κομοτηνής

Ρεπό: Ατσάλι Αρχοντικών

3η Αγωνιστική (14/4)-8η Αγωνιστική (15/5)

ΑΟ Αρσακείου-Ατσάλι Αρχοντικών

Πόντος Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων

Ρεπό: ΑΕ Κομοτηνής

4η Αγωνιστική (17/4)-9η Αγωνιστική (19/5)

Ατσάλι Αρχοντικών-Πόντος Κομοτηνής

Ένωση Ασωμάτων-ΑΕ Κομοτηνής

Ρεπο: ΑΟ Αρσακείου

5η Αγωνιστική (21/4)-10η Αγωνιστική (22/5)

ΑΕ Κομοτηνής-Ατσάλι Αρχοντικών

Πόντος Κομοτηνής-ΑΟ Αρσακείου

Ρεπό: Ένωση Ασωμάτων

Share it