Search

Β’ ΕΠΣ Θράκης-Play-Off: Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι πρώτες εκτιμήσεις!

Με αρκετό ενδιαφέρον εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης, με την μάχη για την άνοδο να προβλέπεται μεγάλη.

Στην κορυφή της βαθμολογίας των Play-Off θα βρίσκεται εξ αρχής ο Αετός Μίσχου και πιθανότατα δύσκολα θα χάσει τον φετινό τίτλο. Ο Αετός μετά από πέντε περίπου χρόνια στην Β’ ΕΠΣ Θράκης και μετά την περσινή αποτυχημένη προσπάθεια, θέλει φέτος να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία, μαζί μάλιστα με τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Μεγάλο ερώτημα το ποιος θα τον ακολουθήσει. Μεγαλύτερο φαβορί είναι ο Κομψάτος Πολυάνθου, ο οποίος ωστόσο είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ο Κομψάτος αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, υποβιβάστηκε την τελευταία αγωνιστική στον “Τελικό” με τον Ορφέα Στρύμης, όμως φέτος θέλει να επιστρέψει.

Κυριότερη συνδιεκδικήτρια της δεύτερης θέσης, η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, η οποία στην πρώτη χρονιά της ζωής της, πραγματοποιεί μια πραγματικά καλή πορεία και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει με τις όποιες πιθανότητες έχει την δεύτερη θέση και την άνοδο.

Από εκεί και πέρα ο λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ο οποίος υποβιβάστηκε από την Α’ ΕΠΣ Θράκης επίσης πέρυσι, ο Ηρακλής Σαπών που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πρώτη κατηγορία πριν από δύο χρόνια και το Αγιοχώρι που πιθανότατα θα αρκεστεί στην συμμετοχή του στα play-off.

Είναι νωρίς για ξεκάθαρα συμπεράσματα, ωστόσο το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες δείχνει πως πολλά θα κριθούν στα ματς μεταξύ του Πολυάνθου και της Αναγέννησης, όπως και στα ματς αυτών με τον Μίσχο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play-off:

1η Αγωνιστική (7/4)-6η Αγωνιστική (5/5)

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Κομψάτος Πολυάνθου

Αετός Μίσχου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

ΑΣ Αγιοχωρίου-Ηρακλής Σαπών

2η Αγωνιστική (10/4)-7η Αγωνιστική (12/5)

Κομψάτος Πολυάνθου-Αετός Μίσχου

Ηρακλής Σαπών-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-ΑΣ Αγιοχωρίου

3η Αγωνιστική (14/4)-8η Αγωνιστική (15/5)

Κομψάτος Πολυάνθου-Ηρακλής Σαπών

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Αετός Μίσχου-ΑΣ Αγιοχωρίου

4η Αγωνιστική (17/4)-9η Αγωνιστική (19/5)

Ηρακλής Σαπών-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-Αετός Μίσχου

ΑΣ Αγιοχωρίου-Κομψάτος Πολυάνθου

5η Αγωνιστική (21/4)-10η Αγωνιστική (22/5)

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Κομψάτος Πολυάνθου

Αετός Μίσχου-Ηρακλής Σαπών

ΑΣ Αγιοχωρίου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Share it