Search

Το τμήμα Αυτοδυτών του ΝΟΑ στην εθελοντική δράση “Let’s do it Greece”

Την Κυριακή 7 Απριλίου, όλη η Ελλάδα ενώνεται σε μια Απέραντη Εθελοντική Οικογένεια! Και σε αυτήν συμμετέχει δυναμικά και το Τμήμα Αυτοδυτών του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης. Σε συνεργασία με το 1ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. πραγματοποιώντας παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό σε μια έκταση από το κτήριο των Ναυτοπροσκόπων έως την εκκλησιά του Αγίου Εύπλου στην παράλια κάτω από τον φάρο της Αλεξανδρούπολης.

Στην σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Πως θα σας φαινόταν αν ακούγατε ότι μια παρέα νέων παιδιών έχει βάλει στόχο να ενώσει όλη την Ελλάδα σε ένα κοινό περιβαλλοντικό όνειρο; Τρελό; Κι όμως αληθινό!
Με κεντρικό σύνθημα ”Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” συντονιζόμαστε και φέτος στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας.
Όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, γινόμαστε μια μεγάλη οικογένεια και βάζουμε χρώμα στις γειτονιές μας, δίνουμε ζωή στα βουνά μας, καθαρίζουμε τις παραλίες μας, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον μας, ομορφαίνουμε την πατρίδα μας.

Την Κυριακή 7Απριλίου όλοι θα ξυπνήσουμε για τον ίδιο σκοπό!
Το τμήμα αυτοδυτών του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το 1ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. πραγματοποιώντας παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό σε μια έκταση από το κτήριο των Ναυτοπροσκόπων έως την εκκλησιά του Αγίου Εύπλου στην παράλια κάτω από τον φάρο της Αλεξανδρούπολης.
Σημείο δράσης: Κτήριο Ναυτοπροσκόπων Αλεξανδρούπολης κάτω από τον Φάρο και ώρα 11:00 πμ.

Share it