Search

Διπλή κίνηση στήριξης για την Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού απο τον Βασίλη Τοροσίδη

Η Τρίτη 2 Απριλίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που έχουν αυτισμό και ο Βασίλης Τοροσίδης έδειξε έμπρακτα την στήριξη του μετέχοντας στην καμπάνια για τον αυτισμό ενώ παράλληλα έστειλε μια υπογεγραμμένη φανέλα του στον Γρηγόρη Σταύρου από τον Καναδά που πάσχει απο αυτισμό και έχει μεγάλη αδυναμία στον ξανθιώτη αρχηγό των “ερυθρολεύκων”

Αναλυτικά για την καμπάνια για τον αυτισμό η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Το κέντρο ειδικών θεραπειών «Κιβωτός εξέλιξης» στην Ηγουμενίτσα σε συνεργασία με τα κέντρα ειδικής αγωγής «Προσέγγιση» στην Αθήνα και «Ορίζοντας» στη Λεμεσό, στα πλαίσια της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης, που πραγματοποιεί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, στην περιοχή της Ηπείρου, για την ειδική αγωγή και τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων, για την ημέρα αυτισμού (2 Απριλίου), έκανε μια σειρά από εκδηλώσεις, ανάμεσα σε αυτές και μια εξαιρετική φωτογράφιση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ:

  • Τσιάβου Αλεξάνδρα, Ολυμπιονίκη κωπηλασίας,
  • Γκόγκου Ευγενία, υπεύθυνη του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στην Θεσπρωτία,
  • Λιώλιος Θωμά, εκπαιδευτικό – καλλιτέχνη,
  • Γκουντούλας Αποστόλη, παγκόσμιο πρωταθλητή κωπηλασίας,
  • Κομίνη Γιώργο, διαιτητή ποδοσφαίρου,
  • Κιτσάτης Κώστας, προπονητή του κωπηλατικού ομίλου Ηγουμενίτσας,
  • Χίσσας Διονύσης, αθλίατρο του ΣΕΓΑΣ
  • Τοροσίδη Βασίλης ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος και της Ρόμα,
  • Ιακωβάκη Περικλή παγκόσμιο πρωταθλητή του στίβου.

Και εδώ το μήνυμα του Αχιλλέα Σταύρου προς όλον τον κόσμο:

«Γεια σας από το Owen Sound Ontario του παγωμένου Καναδά! Εκ μέρους της οικογένειάς μας, θα ήθελα να στείλω την αγάπη μας στην ομάδα της καρδιάς μας και τον υπέροχο λαό του ΘΡΥΛΟΥ! Σας ευχαριστούμε όλα αυτά τα χρόνια για την στήριξη στον αγώνα ζωής μας να διαδώσουμε το μήνυμα της αποδοχής όλων των ατόμων με αυτισμό.

Ακόμη παραμένει ανεκπλήρωτο το όνειρο να έρθει ο Γρηγόρης μας στην πατρίδα και να επισκεφθεί για πρώτη φορά το Καραϊσκάκη μας, καθώς το αεροπορικό ταξίδι 10 ωρών για ένα παιδί με αυτισμό έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως που θα πάει κάποια ημέρα θα τα καταφέρει.

Υ.Γ Ευχαριστούμε τον Βασίλη Τοροσίδη για τη φανέλα με την υπογραφή του που έστειλε στον Γρηγοράκη μας και την κρατάει στη φωτογραφία με καμάρι!»

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Share it