Search

Χορταστική ισοπαλία για τους Δικηγόρους Ξάνθης και Ροδόπης! Η συγκινητική αφιέρωση στη μνήμη του Δημήτρη Αρβανίτη

Μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή οι Δικηγορικοί σύλλογοι Ξάνθης και Κομοτηνής αναδείχτηκαν εκ νέου ισόπαλοι  αυτή την φορά με 2-2 στο ματς που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια.

Για την ομάδα της Ξάνθη που διατηρήθηκε σε θέση πρόκρισης στα τελικά σκόραρε ο Ερκάν Κιουτσούκ που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ η ομάδα της Ροδόπης που με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε ζωντανή στην διεκδίκηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα τελικά της Ρόδου.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα της Ροδόπης καθώς αφιερώθηκε στην μνήμη του Δημήτρη Αρβανίτη που έχασε αιφνιδίως την ζωή του την Παρασκευή(29/3)

Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ: Εφραιμίδης, Τσαρδακλής, Ντουμπάν, Κιουτσούκ, Φίλος, Κέλλης, Ναθαναηλίδης, Πυλαρινός, Μπρατίδης, Αργυρίου, Καπζά. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Καραμανάβης και Σαμπρή

Δ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ: Πουλακίδης, Καρά Χουσείν, Βόλτσης, Μοσχάκης, Ντάσιος, Μεμέτ, Αντωνίου, Κρεβούρης, Οικονόμου, Κυνηγόπουλος, Ουρούμης. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Αραμπατζίδης, Γκάζος, Δαλματζής και Χατζηκυριακίδης

Share it