Search

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι με Πετεινό και ετοιμάζεται για τους δύο “τελικούς” ανόδου ο Ηρακλής Ζυγου!

Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλής Ζυγού που έφυγε νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τον Άρη στον Πετεινό, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, ανάμεσα τους και αρκετοί φίλοι του Ηρακλή, ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με την ομάδα του Ζυγού στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου μέρους να παίρνει τα ηνία του αγώνα, καταφέρνοντας στο 42′ να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο φάση διαρκείας με τον Ζαρζακόπουλο να σταματά την κεφαλιά του Χασιώτη και ο Πιλτικάκης που πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ που εκμεταλλεύτηκε ο Άγγελος Χασιώτης που με προβολή έκανε το 0-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ευκαρπίδη, με την ομάδα του Ζυγού μετά το 70′ να ξαναπαίρνει τον έλεγχο του αγώνα και στο 85′ έκαναν δύο τα τέρματα τους με σκόρερ τον Νεκτάριο Πιλτικάκη.

Με έξι στροφές να απομένουν για το φινάλε στον Ηρακλή ξέρουν πως το πρωτάθλημα ουσιαστικά θα κριθεί της…δύο ερχόμενες αγωνιστικές με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας Φίλιππο Δροσερού και την αμέσως επόμενη έχει τον μεγάλο “τελικό” με την Αναγέννηση στην Θαλασσιά. Απο την άλλη η ομάδα του Πετεινού που με αυτή την ήττα έμεινε αρκετά πίσω στην μάχη του τίτλου στρέφει την προσοχή του στο νέο ντέρμπι που έχει αυτή την φορά με την Αναγέννηση στην Θαλασσιά

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γιώργο Γκώγος και Γιώργο Χρυσέλης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος,  Νεανίδης(61′ Μπουρλόγλου), Δασκαλάκης, Ρέβης, Θεοδωρίδης,  Παυλίδης(89′ Χατζηανδρέου), Φλώρος, Κουκουρίγκος, Καμπουρίδης, Πουτακίδης, Καντηλάφτη(46′ Παναγιώτου)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Τιφτίκης, Ψαρόπουλος, Τσετινές, Τσακιράκης, Ανδρέου(89′ Ξουπλίδης), Παπαδόπουλος(60′ Αρκούδας), Πιλτικάκης, Χασιώτης(89′ Αρσενίου), Κωφίδης(80′ Μυλωθρος)

Share it