Search

Μοιράστηκαν βαθμούς Άνθεια & Ορέστης, νίκησε ο… αέρας! (photos)

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής μεταξύ Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου και Ορέστη Ορεστιάδας.

Αν κάποιος ρωτούσε τι ήταν αυτό που κυριάρχησε στο σαββατιάτικο ματς στην Άνθεια, το πάθος, η δύναμη ή κάτι άλλο, η απάντηση θα ήταν σίγουρα ο αέρας. Ισχυροί άνεμοι που έπληξαν όλο το νομό Έβρου το Σαββατοκύριακο, έκαναν την εμφάνιση τους και στο εν λόγω παιχνίδι και δυσκόλεψαν τη ζωή των ποδοσφαιριστών που έχασαν αρκετές ευκαιρίες λόγω αυτού.

Μόλις στο 2′ ο Ορέστης θα απειλήσει με τον Βλάχο να σουτάρει λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης θα δοκιμάσει την τύχη του, αλλά ο Καρβουνίδης θα αποκρούσει το σουτ του. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου, στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς η Ένωση θα σκοράρει. Μετά από σέντρα του Κώστα Πατσιώρα, ο Θοδωρής Πεχλιβανίδης θα βρεθεί μόνος του μέσα στην περιοχή και δεν θα δυσκολευτεί από κοντά να σκοράρει. Στο 28′ ο Παναγιώτης Μυλωνάς θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Δαρβούδη να παίρνει τη θέση του Αβογιάν που τραυματίστηκε. Στο 39′ νέα καλή φάση για τον Ορέστη, με τον Ιντζέ να σημαδεύει με σουτ το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να φτάσουμε στο 63′ για να δούμε την πρώτη καλή φάση όταν ο Παναγιωτόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια, πήγε να βγάλει τη σέντρα, αλλά ο αέρας άλλαξε τελείως πορεία στην μπάλα και την έστειλε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Παναγιωτόπουλος πρωταγωνιστής χάνοντας τεράστια ευκαιρία αφού σούταρε άουτ σε τετ α τετ με τον Γαλλή. Στο 70′ ο Καβατζικιώτης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε. Τρία λεπτά μετά μία σέντρα από πλευράς Ορέστη, θα απομακρυνθεί σε κόρνερ με υπερένταση από τον Καρβουνίδη.

Στο 79′ θα έρθει η ισοφάριση για την ομάδα της Ορεστιάδας, με τον Μπακογιάννη που είχε περάσει ως αλλαγή να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή. Στην αμέσως επόμενη φάση η Άνθεια θα φτάσει κοντά σε δεύτερο γκολ, με τον Τσαπάνη να παίρνει την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Στο 83′ η Άνθεια θα μείνει με παίκτη λιγότερο όταν ο Άγγελος Πατσιώρας θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Στρατούδη για φάουλ. Τελευταία φάση του αγώνα στο 90′, με τον Βλάχο να χάνει απίστευτη ευκαιρία σε τετ α τετ σουτάροντας εκτός εστίας.

Συνθέσεις:

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου (Μπίτσιος): Καρβουνίδης, Δουμπουλάκης (90+4 Σίσκος), Αμπράσης, Κολγκέκα, Τσαπάνης, Πατσιώρας Α., Πεχλιβανίδης Θ. (60′ Μαλτέζος), Κωνσταντάκης, Παναγιωτόπουλος (87′ Πεχλιβανίδης Δ.), Πατσιώρας Κ., Καβατζικιώτης Θ.

Ορέστης Ορεστιάδας (Μυλωνάς): Γαλλής, Τσιτσκάρης, Κοτζά, Πετρόπουλος Χ., Ελευθεριάδης (62′ Μπακογιάννης), Πετρόπουλος Σ., Τσούκαρης, Ανδρεάδης, Βλάχος, Αβογιάν (28′ λ.τρ. Δαρβούδης 89′ Νάκου), Ιντζές.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it