Search

Pregame: Ξεχωρίζει η μάχη τίτλου, ξεκαθαρίζει αυτή της παραμονής στην 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής(16:00 LIVE SportsAddict.gr)

Τρεις στροφές πριν το φινάλε βρισκόμαστε στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τις τύχες των περισσότερων ομάδων να έχουν κριθεί και λίγα πράγματα ακόμα να μένουν να ξεκαθαρίσουν κυρίως για το ποια θα είναι η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια αλλά και ποιές θα ακολουθήσουν τον δρόμο Σιδηροκάστρου, Κοσμίου και Ασπίδας.

Σε μια αγωνιστική που το ενδιαφέρον έχει στραφεί κυρίως στην μάχη του τίτλου, με την Καβάλα να έχει δύσκολη έξοδο στο Καλαμπάκι που ψάχνει βαθμούς στην μάχη της παραμονής ενώ την ίδια ώρα ο Νέστος Χρυσούπολης θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Ενδιαφέρουσα Θρακιώτικη μάχη θα έχουμε στην Αλεξανδρούπολη με τον φορμαρισμένο Εθνικό να υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς δίνει ο Άρης Αβάτου αυτή την φορά με τον Αετό στο Οφρύνιο.

Στα υπόλοιπα ματς στο Κιλκίς ο Αλέξανδρος υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης που ψάχνει βαθμό η βαθμούς που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή, ενώ τοπικό ντέρμπι θα έχουμε στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Να σημειώσουμε πως την αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε η Σαββατιάτικη αναμέτρηση του Ορφέα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου.

Θυμηθείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ασπίδας Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 24ης στροφής και οι διαιτητές:

Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου  1-1(αυτογκόλ Νικολαίδη – Κουτζαβασίλης)

Κυριακή 31/3, 16:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ασπίδα Ξάνθης  (Τσιλίκας, Βερνέζης, Δοδονάκης της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Σαφούρης, Αναστασιάδης, Σακκός της ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Άρης Αβάτου  (Χορόζογλου, Οικονομίδης, Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – ΑΟ Καβάλα  (Σιδηρόπουλος, Διαμαντής, Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Κεραυνός Πέρνης  (Κατεριάδης, Ταγκαλίδης, Μίλτσης της ΕΠΣ Πέλλας)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Αναστασόπουλος, Χρυσαίδης, Κώστογλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it