Search

Νίκη τίτλου του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη, στην «μικρή Τούμπα»

Με το διπλό από τα Πηγάδια έφυγε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας 2-1 της Ξάνθης και κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» διατήρησε το αήττητο του, σε ένα γήπεδο που βάφτηκε ασπρόμαυρο λόγω της μεγάλης παρουσίας φιλάθλων του που έφτασαν τους 6.000.

Ο Ολιβέιρα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 33′, ενώ ο Ενρίκε με πλασέ νίκησε τον Ζίβκοβιτς μετά από πάσα του Άκπομ στο 68′. Ο Αλμέιδα με κεφαλιά στο 85′ μείωσε για την Ξάνθη, αλλά ο ΠΑΟΚ έφυγε με το τρίποντο από τη Θράκη.

Αυτό πάντως που συζητήθηκε περισσότερο απ’ όλα ήταν η εικόνα της εξέδρας, που ήταν ευχάριστη για τον ΠΑΟΚ αλλά ντροπιαστική για την ιστορία της Ξάνθης

Συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Κοβάσεβιτς, Καντά (65’ Κάστρο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μελιόπουλος (72’ Μπρίτο), Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Αμορίμ (78’ Σαρπόνγκ).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Πέλκας (86’ Μίσιτς), Ζαμπά (64’ Γιαννούλης), Ενρίκε, Σφιντέρσκι (66’ Άκπομ).

Share it