Search

Photos: Μοιράστηκαν βαθμούς και…δοκάρια Ορφέας Ξάνθης και Απόλλων Παραλίμνιου

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με τον Απόλλωνα Παραλίμνιου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με την πρώτη σημαντική στιγμή να ανήκει στους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι στο 23′ σε σουτ του Καρυοφύλλη. Η απάντηση του Ορφέα ήταν άκρως ιδανική και στο 32′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Σουκρήογλου ο Νικολαίδης με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 υπέρ της Ξανθιώτικης ομάδας. Μετά το γκολ η ομάδα των Σερρών πίεσε για την ισοφάριση και στο 41′ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Λιάρα ο Κουτζαβασίλης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους παρά την καλή στιγμή των φιλοξενούμενων σε κεφαλιά του Καρυφύλλη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι αν και είχε καλό ρυθμό με της δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά είχε λίγες φάσεις στις δύο εστίες. Πρώτη απείλησε στο 61′ η ομάδα του Απόλλωνα με σουτ του Τσαούση ενώ η απάντηση της ξανθιώτικης ομάδας ήρθε με σουτ εντός περιοχής του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού στο 73′ που δεν βρήκε στόχο. Στο 76′ ο Ορφέας έχασε σπουδαία φάση για το προβάδισμα με την εκτέλεση φάουλ του Θόδωρου Τορομανίδη απο μεγάλη απόσταση να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Γουναρίδη. Με την απάντηση να έρχεται για τον Απόλλωνα στο 85′ με τον Λιάρα να πιάνει το σουτ εντός περιοχής όμως το τελείωμα του δεν βρήκε στόχο

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ορφέας παρέμεινε στην 8η θέση με 33 βαθμούς ενώ ο Απόλλωνας έπιασε στην τρίτη τον Πανσερραϊκό με 39 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας αγωνίζεται στην Κομοτηνή με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώ ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί την Ασπίδα Ξάνθης στο Παραλίμνιο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Σιαμανής της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Θανάση Καραγιάννη και Κωνσταντίνο Καρακασίδη της ΕΠΣ Θράκης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χασάνογλου(46′ Καλλίδης), Χακή Τζαμπάζ, Καρκατζάνης, Κατρανίτσας, Σουκρήογλου, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Χαλίλ Τανζού(90+ Βουλγαρίδης), Πασχαλάκης(88′ Αραμπατζής), Καραγκιόζης Γ.(65′ Μπουνταγκίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Λιάρας, Νικολαίδης, Ζυγκερίδης(78′ Καρυφύλλης Γ.), Καρυοφύλλης Β., Τσαούσης(62′ Ντιαλό, 89′ λ.τρ. Γκόλιας)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it