Search

Το ακριβές πρόγραμμα της Ξάνθης στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Super League!

Με πέντε στροφές να απομένουν έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Super League, με την Ξάνθη έχοντας 29 βαθμούς να βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και την 10η θέση.

Η ομάδα της Θράκης που προέρχεται απο το αρνητικό σερί των 10 αγώνων χωρίς νίκη πάει σε μια πεντάδα “φωτιά” έχοντας να παίξει με τους 4 εκ της πρώτης πεντάδας, τους δύο μάλιστα θα τους φιλοξενήσει συνεχόμενα. Πιο συγκεκριμένα ο ΑΟΞ ολοκληρώνει τον Μάρτη με το Κυριακάτικο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ στην πρώτη εβδομάδα του Απρίλη θα φιλοξενήσει και τον έτερο “δικέφαλο”. Μετά τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η Ξάνθη ως το τέλος του πρωταθλήματος έχει δύο πολύ δύσκολες εξόδους σε Καραϊσκάκη και Βικελίδης, ενώ έχει ενδιάμεσα και εντός έδρας ματς με τον Απόλλων Σμύρνης.

Η Ξάνθη μετά τα συνεχόμενα μη νικηφόρα αποτελέσματα βρίσκεται πλέον στο -11 απο την 5η θέση και το Ευρωπαϊκό όνειρο μοιάζει πλέον άπιαστο για την Θρακιώτικη ομάδα, αντιθέτως η απόσταση απο την απευθείας παραμονή είναι στο +7 και απο τα μπαράζ παραμονής(πάντα σε συνάρτηση φυσικά με το πλάνο Βασιλειάδη) στο +6 και αναμφισβήτητα αυτό το γεγονός δεν αφήνει την ξανθιώτικη ομάδα να δει με άνεση το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αν και πολλά θα εξαρτηθούν και απο τα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται πιο χαμηλά της, που θα δείξει αν τελικά ένα τρίποντο με τον Απόλλωνα στα Πηγάδια μπορεί να είναι αρκετό.

Σε αυτή την πεντάδα αγώνων ο ΑΟΞ θα παίξει 3 ματς τον Απρίλη, και απο ένα στο φινάλε του Μάρτη ενώ στις 5 Μαίου θα ολοκληρώσει της φετινές της υποχρεώσεις με το ματς στην Θεσσαλονίκη με Άρη

Αναλυτικά:

26η αγωνιστική: Ξάνθη – ΠΑΟΚ  Κυριακή 31 Μαρτίου  19:00

27η αγωνιστική: Ξάνθη – ΑΕΚ   Κυριακή 7 Απριλίου  16:00

28η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Ξάνθη  Κυριακή 17 Απριλίου  19:00

29η αγωνιστική: Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης  Κυριακή  24 Απριλίου  19:00

30η αγωνιστική: Άρης – Ξάνθη   Κυριακή 5 Μαΐου   19:00

Share it