Search

Ο απολογισμός της 21ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 17 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Η Αναγέννηση Παγουρίων έγινε η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε μια θέση στα play-off αφού παρ’όλη την ήττα της από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, εκμεταλλεύτηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα σε Δόξα Γρατινής και Βιστωνίδα Κοπτερού στις καθυστερήσεις! Στο ίδιο χρονικό σημείο και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου έφυγε με το διπλό από τους Προσκυνητές, νίκες κατέκτησαν επίσης Πανθρακικός και Σώστης, ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς και στους Αγίους Θεοδώρους.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ελπίδα Σαπών 0-0

Σε ένα από τα πιο αδιάφορα, από βαθμολογικής άποψης, ματς της αγωνιστικής, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Ελπίδα Σαπών αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Δόξα Γρατινής-Βιστωνίδα Κοπτερού 2-2

“Χ”αμένες αναδείχθηκαν τόσο η Δόξα Γρατινής όσο και η Βιστωνίδα Κοπτερού μετά το μεταξύ τους 2-2, αφού αμφότερες έμειναν εκτός εξάδας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33′ με τον Μιχαλακέλη, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 79′ με τον Παπαχρόνη, η Βιστωνίδα απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα στο 87′ με τον Φίλων, ενώ το τελικό 2-2 σημειώθηκε στο 90+1′ από τον Λεγάτο.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Ορφέας Στρύμης 4-0

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πανθρακικός επικράτησε με 4-0 του Ορφέα Στρύμης. Ο Μαυράκης άνοιξε το σκορ στο 15′, ο Κόνομι είκοσι λεπτά αργότερα έκανε το 2-0, στο 80′ ο Μουρατίδης με πέναλτι πέτυχε το 3-0, ενώ στο 90′ και πάλι ο Μαυράκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Αναγέννηση Παγουρίων 3-1

Με 3-1 επικράτησε της Αναγέννησης Παγουρίων η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με το τέλος του ματς όμως να αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, αφού και η Αναγέννηση εξασφάλισε την παρουσία της στην εξάδα. Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Πασχάλης, στο 34′ ο Κεφαλούκος ισοφάρισε για την Δόξα, στο 45′ ο Βάσκος έκανε το 2-1 και στο 67′ ο Κόσιης πέτυχε το τελικό 3-1.

Δόξα Σώστη-Ορφέας Ξυλαγανής 2-0

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Σώστη μετά το 2-0 επί του Ορφέα Ξυλαγανής. Ο Κυρανούδης στο 32′ άνοιξε το σκορ και ο Καραμιχάλης στο 70′ έκανε το 2-0.

Δόξα Προσκυνητών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-2

“Τα χρειάστηκε” στους Προσκυνητές ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αφού σε ένα δραματικό ματς κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να φύγει με το διπλό. Η Δόξα προηγήθηκε στο 25′ με τον Σίψα, ο Μέγας ισοφάρισε στο 65′ με το αυτογκόλ του Αμέτ Μουμίν και τελικά κατέκτησε την νίκη στο 90+4′ με το τέρμα του Γιαννακιτσίδη.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 21η αγωνιστική της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it