Search

Σπουδαία νίκη για την Εθνική Παίδων των Αβεντισιάν, Μανίσογλου, Κοτόπουλου και Κεχαγιά που βλέπουν Euro!

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Εθνική Παίδων που επικράτησε της Ουκρανίας με 1-0 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνουν τον Μαίο στην Ιρλανδία.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά έφτασε στην μεγάλη νίκη με σκόρερ τον Τζόλη στο 57′, και ενώ η Εθνική μας έπαιζε απο το 42′ με παίκτη περισσότερο μετά την αποβολή του Μπράζκο. Βασικοί ξεκίνησαν ο ξανθιώτης Αβεντίς Αβεντισιάν και ο αμυντικός της Ξάνθης Γιώργος Μανίσογλου, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο ξανθιώτης φορ του ΑΟΞ Νεκτάριος Κοτόπουλος.

Αυτή η νίκη δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην Εθνική μας που παρά την ήττα στην πρεμιέρα απο τους Ισπανούς, με αυτή τη νίκη επί των Ουκρανών μπαίνει σε θέσεις πρόκρισης και την τελευταία αγωνιστική θα αναζητήσει νίκη επί του Κόσοβου για να πάρει την πρόκριση ως μια απο τις 7 καλύτερες δεύτερες της Elite Round

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Νεστσερέτ, Εχμπούτζο, Ζαμπέρνι, Βιβτσαρένκο, Βγιούνικ (46′ Γκόντσαρουκ), Βάνατ (68′ Κόμπακ), Σουντάκοβ (68′ Κομπιλιάνσκι), Μπλιζνιντσένκο, Μπατάχοβ, Μπράζκο, Σκόρκο.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Μανίσογλου (17′ Τσάβος), Παναγιώτου, Παυλίδης, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Σιατούνης (46′ Λιάτσος), Σουρλής (86′ Αρσενίδης), Γρόσδης, Καράκουτης, Τζόλης (79′ Κοτόπουλος).

Share it