Search

Λύγισε στην παράταση απο την Σταυρούπολη το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης σε συγκλονιστικό ημιτελικό! Την Παρασκευή για την 3η θέση

Δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή του 2ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, που σε ένα συγκλονιστικό ματς ηττήθηκε με 5-3 στην παράταση απο το 4ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης.

Οι μαθητές του Ηλία Καραλίδη έχοντας και της σημαντικές απουσίες των διεθνών Κοτόπουλο και Γκαρνέτα, δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς και βρέθηκε απο νωρίς πίσω στο σκορ ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους έχανε ήδη 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου οι ξανθιώτες μείωσαν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Φροσύνη ενώ λίγο αργότερα ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιπούρα. Μετά το 2-2 η ομάδα της Ξάνθης πίεσε για την ολική ανατροπή όμως η Σταυρούπολη βρήκε εκ νέου τον τρόπο να πάρει κεφάλι στο σκορ για το 3-2, με τον Τσιπούρα να καταφέρνει με κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 3-3 και να στείλει το ματς στην παράταση.

Εκεί η ομάδα της Ξάνθης έδειχνε να μένει απο δυνάμεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης που σκόραρε για το 4-3 και εν συνεχεία βρίσκοντας πολλούς χώρους απο την προσπάθεια των ξανθιωτών να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, το ΓΕΛ Σταυρούπολης “καθάρισε” το ματς σκοράροντας και 5ο γκολ.

Μπορεί να μην έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο, ωστόσο το κίνητρο παραμένει υψηλό για τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης που την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τον χαμένο του αγώνα ΓΕΛ Αχαρνών – 3ο ΓΕΛ Τρίπολης με στόχο την τρίτη θέση που είναι η τελευταία που δίνει πριμοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Για την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Κοτσάκης, Μολώνης, Καλλίδης, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Ισαακίδης, Δημητριάδης, Ασήμογλου, Φροσύνης, Τουρατζίδης, Τσιπούρας. Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι Ισπυρλίδης, Λεσκόφτσης, Κοντογιαννίδης

Share it