Search

Η…αποθέωση του Ευ αγωνίζεσθαι απο τους παίκτες της Ξάνθης με Ήπειρο και τα συγχαρητήρια Ελευθεριάδη!

Σπουδαία πρόκριση για την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που κατάφερε να πάρει την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας, κερδίζοντας στην διαδικασία των πέναλτι!!!

Σε ένα παιχνίδι πάντως που θα πρέπει να τονιστεί η υποδειγματική συμπεριφορά απο τις δύο ομάδες, με τους ποδοσφαιριστές αμφότερων των ομάδων, και ειδικά της Ξάνθης να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Πέρα απο την συμπεριφορά αμφότερων των παιδιών και των τεχνικών τιμ πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η κίνηση των παιδιών της Ξάνθης μετά απο παραίνεση και του Ενωσιακού τεχνικού, Απόστολου Κουτρουλού, άμεσα με το φινάλε και την δική τους πρόκριση να δώσουν συγχαρητήρια στην αντίπαλο ομάδα, και απο την άλλη τα παιδιά της Ηπείρου παρά την στεναχώρια τους άμεσα έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην ομάδα της Ξάνθης.

Το καλό κλίμα παρά την αγωνία που υπήρχε φάνηκε και πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι, όταν ο Απόστολος Κουτρουλό έσπευσε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον αντίπαλο προπονητή, Χρήστο Ράπτη. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως απο τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν την ομάδα της Ξάνθης ήταν τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Ηπείρου.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κ15, Θόδωρος Ελευθεριάδης, που συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας τόσο για τη νίκη και την εμφάνιση τους, αλλά και για την εν γένη παρουσία τους που ήταν υποδειγματική τόσο αγωνιστικά όσο και απο πλευράς συμπεριφοράς. Ενώ ο κ. Ελευθεριάδης έδωσε και προσωπικά συγχαρητήρια στον Ενωσιακό τεχνικό της ξανθιώτικης ομάδας, και ευχήθηκε στην ομάδα της Ξάνθης για καλή συνέχεια.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό όπως καταγράφονται τα αρνητικά να γράφονται και να τονίζονται και τα καλά, και η εν γένει συμπεριφορά της ξανθιώτικης αποστολής είναι δείγμα πως έχουμε να κάνουμε με μια φουρνιά παιδιών που έρχονται με εξαιρετική διαπαιδαγώγηση απο της οικογένειες τους, ενώ φαίνεται πως εξαιρετική δουλειά έχουν κάνει οι Ακαδημίες που προέρχονται, αλλά φυσικά και απο τον Ενωσιακό τεχνικό της ΕΠΣ Ξάνθης που είναι θιασώτης του ευ αγωνίζεσθαι και η διαχρονική σωστή συμπεριφορά των ομάδων του δείχνει πως έχει βάλει όχι απλά ένα λιθαράκι αλλά ολόκληρο βράχο στο να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές που έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Η ΕΠΣ Ξάνθης να θυμίζουμε στην επόμενη φάση θα βρει μπροστά της την ΕΠΣ Βοιωτίας στο γήπεδο της Κατερίνης(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ενώ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it