Search

Φιλικό προς τιμήν του Κίμωνα Παπαδιώτη στο αντίο του στην Ξάνθη απο Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης!

Σε μια αν μη τι άλλο υπέροχη κίνηση προχωρούν Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης που αποφάσισαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι στις 10 Απριλίου, προς τιμήν του Κίμωνα Παπαδιώτη

Ο Κίμωνας που ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ξάνθη θα αποχωρήσει απο την πόλη για να επιστρέψει στην γενέτειρα του Αθήνα, με την νυν ομάδα του Άρη Αβάτου και την πρώην του τον Ορφέα Ξάνθης να αποφασίζουν να δώσουν ένα φιλικό ματς προς τιμήν του, και παράλληλα να τον τιμήσουν για την σημαντική του προσφορά στους δύο ξανθιώτικους συλλόγους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητεςΤο παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 17:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: “Στις 16/4/2019 αποχωρεί από την πόλη μας ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο στον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ όσο και στην ομάδα μας.Ο λόγος για τον Κίμωνα Παπαδιωτη. Το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν οι Διοικήσεις των δύο ομάδων ήταν να ορίσουν ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους προς τιμή του Κίμωνα το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στις 10/4/2019 και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι τα σωματεία του νομού μας ξέρουν να επιβραβεύουν το ήθος,χαρακτήρα,καθώς και τον άνθρωπο.”

Share it