Search

Συμπληρώθηκε με τα Χανιά το παζλ των προημιτελικών του Πανελληνίου Νέων!

Η ΕΠΣ Χανίων είναι η ομάδα που έκλεισε την 8άδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων στις Μεικτές Ομάδες, φάση στην οποία έχει προκριθεί και η ΕΠΣ Έβρου.

Τα Χανιά απέκλεισαν την ΕΠΣ Κυκλάδων επικρατώντας 3-2 στην αναμέτρηση που διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης 27/3 στην Ελευσίνα. Θυμηθείτε τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν προκριθεί με ένα κλικ

Η ομάδα των Κυκλάδων ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έτσι ευτύχησε να προηγηθεί πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο όπως αναφέρει το sportcyclades24.gr. Τα γκολ πέτυχαν με απευθείας κτύπημα κόρνερ ο Γκούφας στο 19′ και ο Σκιαδάς στο 27′ με όμορφο πλασέ.

Στην επανάληψη η Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν κάτι που φαινόταν αδύνατο, να ανατρέψουν την σε βάρος του κατάσταση και το πέτυχαν όντας καλύτεροι, εκμεταλλευόμενοι όμως και το γεγονός ότι η ομάδα των Κυκλάδων «έμεινε στα αποδυτήρια».

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες των Χανίων να πετύχουν την οδυνηρή για τους παίκτες μας ανατροπή μέσα σε ένα δεκάλεπτο με γκολ που πέτυχαν οι Μπερικάκης, Πατελάκης και Κεμασμενάκης,και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διαιτητής: Πουλόπουλος Βοηθοί: Φαγκρίδα και Παγουρτζής

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Γιώργος Μοστράτος): Πανταζής, Μανδηλαράς, Πάπα , Κρεμμύδας, Γαληνός , Σκιαδάς, Διακογιάννης , Ευμορφόπουλος , Σαρρής, Λέκκας, Γκούφας.

Αναπληρωματικοί Αρκουλής, Σιμόπουλος, Μπλάμο, Λεκάσι, Ξυδάκης, Γουρνάς, Καλαβρός.

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Ριτζάκης): Ζαχαράκης, Ανδρουλάκης, Νικολιουδάκης, Πατελάκης, Αποστολάκης, Μυφτάρι, Φανδριδάκης, Γκολόση, Αθανασάκης, Κρεμασμενάκης, Μπερικάκης.

Αναπληρωματικοί: Λεουνάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σελάνης, Πάτα, Τριφίλλης, Κουτσοκολάκης, Λάλλας

Share it