Search

Κυπελλούχος Έβρου για το 2019 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου κατέκτησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικρατώντας 3-0 στον τελικό του «Φώτης Κοσμάς» του Έβρου Σουφλίου.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Γιώργου Δίγκα ο Δορουγιδένης στο 9′. Ο ίδιος παίκτης στο 31′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που δεν επηρέασε την ομάδα του. Ο Καρακασίδης στο 59′ και ο Γκαβανόζης στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και χάρισαν την κούπα στην ομάδα της Αλεξ/πολης.

Με το φινάλε της αναμέτρησης ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του σταδίου ότι έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ, MVP αναδείχθηκε ο Περικλής Καρακασίδης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο σε ποιότητα και οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες λιγοστές. Στο 9′ μετά από κόρνερ και οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά, η μπάλα έπειτα από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Σουφλίου, ο Δορουγιδένης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης μετά από επικίνδυνο παιχνίδι δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Σιδηροπούλου και ο Εθνικός έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Ωστόσο, η αποβολή αυτή δεν επηρέασε τον Εθνικό, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δίγκα πέτυχε ακόμη δύο γκολ στο β’ μέρος χωρίς μάλιστα να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Έβρο. Στο 33′ ο Γιαννόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ σε τετ α τετ και αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 46′ και στο 48′ ο Καρακασίδης βρέθηκε απέναντι στον Τογγουλίδη, αλλά και τις δύο φορές ο πορτιέρο του Σουφλίου απέκρουσε τα σουτ του. Στο 51′ ο Γιαννόπουλος έφτασε μια ανάσα από το γκολ σουτάροντας λίγο άουτ σε τετ α τετ. Στο 58′ ο Καρακασίδης έχασε ακόμη θα χάσει ακόμη μία ευκαιρία, ενώ ένα λεπτό μετά θα φτάσει στο γκολ που έψαχνε. Μετά από ωραία προσπάθεια στο 59′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 67′ ο Τσομπανούδης θα απειλήσει έπειτα από ελιγμό και σουτ που έφυγε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Δεδελούδης δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Στο 90′ Γκαβανόζης μετά από πάσα του Καρακασίδη σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γ. Δίγκας): Μπινόπουλος, Δορουδουγένης, Λυμπέρης , Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης (46′ Κούπας), Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος (77′ Λίτσιος), Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

Έβρος Σουφλίου (Π. Σταματάκης): Τογγουλίδης, Θάνος, Πετκίδης, Μπετζέκας (86′ Κρικελάς), Ράλλης, Μπάμνιος, Τσομπανούδης (75′ Λαζίδης), Μιχούδης, Παγωνίδης (83′ Πρεπούδης), Γιαννόπουλος, Κουτσούλας (46′ Σιμτσάκης).

 

Share it